Diptyque predstavio nakit koji miriši po njihovim divnim parfemima

@diptyque

Kad govorimo o najpoznatijim mirisnim brendovima u svijetu, na samom vrhu svakako se nalazi Diptyque koji se istaknuo zahvaljujući jedinstvenim parfemima, ali i mirisnim svijećama koje krase i unose predivne mirise u brojne prostore. Njihovi su parfemi unikatni, imaju neobične note, ali su pritom sofisticirani i idealni za svakodnevnu uporabu pa su ih kupci brzo prepoznali te im se neprestano vraćaju. Svaka nova Diptyque dočekana je s oduševljenjem i nestrpljenjem, a obožavatelje su sad odlučili oduševiti još jednim neobičnim novitetom. Riječ je o mirisnom nakitu koji je dostupan na Nordstromu, a predstavljeni su mirisna narukvica i mirisni broš.

@diptyque

U podesivu se narukvicu stavlja parfem čije se mirisne note šire dok se narukvica nosi, a sastavni je dio narukvice i odvojiva kopča kojom se mirisi uključuju i isključuju. Glavnu riječ u mirisi vode note ruže, odnosno mješavina njezinih mirisa, od pupoljka do ruže u punom cvatu.

Broš u obliku ptice nadahnut je dječjim sjećanjima Yvesa Coueslanta, jednoh od tri osnivača brenda Diptyque. U tom se mirisu prisjeća senzualnog mirisa tuberoze, a nakit se upotpunjuje keramičkim pločicama iz kojih se šire divni mirisi.

Foto: Instagram, Nordstrom

0