Nova i još bolja Diorshow maskara za savršene trepavice

diorshow-maskara

Jedan od kultnih kozmetičkih proizvode koji dolaze s Diorovim potpisom, definitivno je Diorshow maskara. Svi znamo koliko je teško pronaći savršenu maskaru koja odgovara tipu trepavice, ima savršen volumen i dužinu… Da, definitivno se sve mora poklopiti, a upravo je to slučaj s Diorshow maskarom.

Dolazi u popularnoj, gumiranoj tubi

Za sve ljubiteljice ove popularne maskare, imamo odličnu vijest – došla je nova i još bolja Diorshow maskara. Riječ je o Pump ‘n’ Volume HD maskari koja dolazi u tri boje: crnoj, smeđoj i plavoj, a posebna je po tome što dolazi u gumiranoj tubi. Zahvaljujući njoj, osušena maskara postat će stvar prošlosti jer se Diorshow može ugrijati prstima na donjem dijelu.

diorshow-maskara

Osim što donosi XXL volumen trepavica, formula je obogaćena i sastojcima za njegu trepavica poput vitamina B5. On je poznat po svojim svojstvima za učvršćivanje pa se svakom uporabom trepavice ojačavaju te se povećava njihov prirodni volumen. Posljednje, ali ne i manje važno: maskara se lako uklanja te ju je dovoljno isprati toplom vodom!

Ako vam treba još aduta za kupnju ovog klasika, samo ćemo reći da je Diorshow maskara dio i kozmetičke torbice Blake Lively te, zahvaljujući njoj, uvijek ima prekrasno uvijene trepavice i zavodljiv pogled.

Foto: Dior

2