U hrvatske parfumerije stigao je novi Dior J’adore parfem

U hrvatske parfumerije stigao je novi
Dior J’adore parfem

Sve obožavateljice originalnog i ikoničnog Dior J’adore parfema ove će zime doći na svoje, jer isti je ove sezone dobio svog mirisnog nasljednika. Lansiran u listopadu 2018., ovih je dana stigao i na police naših parfumerija, a ime mu je Dior J’adore Absolu.

Parfem koji je nastao kao prelijepi buket cvijeća i oda svim neustrašivim i senzualnim ženama, u svom novom mirisnom poglavlju otkriva se kao novi cvjetni nektar kuće Dior.

Raskošna kompozicija djelo je parfumera Françoisa Demachyja, koja uključuje i spaja apsolute jasmina iz Grassea, kolijevke Dior parfema s kojima je sve započelo i danas središta parfemske industrije, arapskog jasmina, ruže i magnolije, u jednu neodoljivu mirisnu kreaciju, koja je istovremeno slatka, sočna poput nektara, prirodna, senzualna i zavodljiva.

Ipak, najveći naglasak je na samom jasminu iz Grassea, za kojeg je François poželjeo da zablista u ovoj kompoziciji sa svim svojim intenzitetom. Dior J’adore Absolu za zaštitno lice ponovno ima holivudsku ikonu Charlize Theron, koja najbolje dočarava zlatni glamur Dior J’adorea. Parfem je na hrvatsko tržište stigao u savršeno predblagdansko vrijeme, pa ne sumnjamo da će biti jedan od omiljenih božićnih poklona. Dolazi kao Eau de Parfum u 50 i 75ml, po cijeni od 840,00 i 1.020,00 kuna.

 

Foto: Dior Beauty

Učitati još
Zatvori