Upoznajte jedan od najmoćnijih korektora koji će biti predstavljeni u 2020. godini

Dior Beauty, brend itekako dobro poznat po make up proizvodima zaduženima za stvaranje besprijekorne podloge, u 2020. godini ide korak dalje, i to s proširenjem Dior Forever obitelji kojoj se sada pridružuje jedan od najmoćnijih korektora.

Njegovo ime je Forever Skin Correct, a riječ je o ‘all-in-one’ korektoru čija je postojanost procijenjena na čak 24 sata. Osim što nudi prekrivanje nedostataka, također istovremeno njeguje kožu, a u samo jednom potezu osigurava nekoliko učinaka: neutralizira tamne krugove oko očiju, umanjuje dojam crvenila, prištića i ostalih nesavršenosti… Pritom se ne uvlači u fine linije i bore i postojan je na licu, otkrivaju iz Diora od jutra do večernjih sati. Novi adut Dior Beautyja također je nekomedogen i dermatološki je testiran.

Korektor se na licu može nadograđivati do željenog intenziteta te se može koristiti lokalno, na određenoj problematičnoj točki/zoni lica ili na cijelom licu. Koncentrirana formula, osim što nudi 24-satnu prekrivnu moć, također osigurava 24-satnu njegu, za glatku i hidratiziranu kožu čak i kada nosite make up. S ovim korektorom, tvrde iz Dior Beautyja, koža će kontinuiranim korištenjem izgledati sve bolje i kvalitetnije.

Kako ovaj korektor koristi kreativni direktor Dior Makeupa Peter Philps?

Forever Skin Correct koristi nakon što je prvotno dobro izblendao Dior Forever tekuću podlogu i s njime se fokusira na područja koja trebaju dodatno prekrivanje poput okoloočnog područja, zone oko nosa i usana gdje se pojavljuje crvenilo, na mjestima na kojima su izbili prištići… Korektor dolazi s aplikatorom, a Philips ga blenda prstima ili kistićem.

Korektor uskoro stiže i na naše tržište, o čemu ćemo vas svakako obavijestiti u skorijoj budućnosti i podijeliti s vama informaciju gdje ga možete kupiti i po kojoj cijeni.

Foto: Dior Beauty

0