Novi Diorovi tekući puderi na licu traju čak do 24 sata

Novi Diorovi tekući puderi na licu
traju čak do 24 sata

Mnoge od nas svoje su favorite u svijetu tekućih pudera pronašle u Dior podlogama, koje su se dokazale i kvalitetom i svojim performansama. Zato nas svako novo lansiranje Dior Beautyja stavlja na slatke muke, jer svaki put kada se predstavi novi Dior puder, dobivamo trenutačnu želju isprobati ga i uvjeriti se u njegov učinak.

Danas smo tako dobile informaciju kako je kod nas stigao novi Diorov puder Forever, koji je zanimljiv zbog niza razloga, no istaknimo ‘samo’ podatak da je obećana postojanost na licu do impresivnih 24 sata i da tekući puder Forever dolazi u dvije teksture odnosno dva finiša između kojih je moguće birati; matte i glow.

Novi Dior Forever tekući puderi

I matte i glow varijante pudera bit će dostupne u 34 različite nijanse, dok ćete na našem tržištu moći pronaći od svake vrste njih 18. Prekrivanje je srednje do potpuno.

Sama formula je dugotrajna i izuzetno postojana na licu (čak do 24 sata), a licu daje besprijekoran dojam, ujednačuje ton kože i smanjuje vidljivost proširenih pora. Osim toga, u trenutku naglašava ljepotu kože i poboljšava njenu kvalitetu iz dana u dan korištenja ovog pudera. Za to su zaslužni pomno izabrani sastojci za njegu kože, koji su ovdje uklopljeni u make up proizvod i savršen hibrid između make upa i njege.

Dior Forever mat verzija na licu stvara besprijekoran, baršunasti mat finiš, dok Dior Forever Skin Glow tekući puder tenu daje blistav i sjajan finiš, osiguravajući hidrataciju i osjećaj ugode koži.

Foto: Dior Beauty

Učitati još
Zatvori