Svi su ludjeli za ružičastim Dior rumenilom, a sada su izbacili nešto još bolje
Svi su ludjeli za ružičastim Dior rumenilom, a sada su izbacili nešto još bolje

Svi su ludjeli za ružičastim Dior rumenilom, a sada su izbacili nešto još bolje

Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa, otkriva tri inovacije koje će ovoga proljeća promijeniti vaše beauty rituale! S novim proizvodima – Dior Forever Glow Star Filter, Dior Forever Glow Maximizer i Dior Forever Natural Bronze Glow – vaša koža će izgledati zdravo, njegovano i blistavo.

Blistavi proizvodi za proljeće

Izgledati poput dive, a pritom se tako i osjećati, sigurni u to da ste snažni, moćni i spremni pokoriti svijet… To je ono što svaka žena zaslužuje, to su ujedno i vrijednosti koje Dior otpočetka promovira kroz svoje ambasadorice. Kako bi ih podržao, ali i otkrio unutarnji sjaj žena diljem svijeta, Dior Forever ovaj put stavlja 15 godina stručnosti i inovacija u službu ljepote.

Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeupa, otkriva novu beauty rutinu inspiriranu legendarnim proizvodima Dior Forever i Dior Forever Skin Glow, čija su dugotrajnost i cvjetna njega zaštitni znak linije. Predstavljamo vam tri zvijezde proljetnog make upa: Star Filter, višenamjenski fluid za sjaj, tekući highlighter Glow Maximizer i limitirano izdanje bronzera Natural Bronze Glow.

Dior Forever Glow

“Sjaj je najbolji saveznik naših ambasadorica. Želimo svim ženama staviti na raspolaganje savršene alate kako bi zablistale poput njih. Nove formule bude prirodni sjaj kože, a prikladne su za sve tonove, od najsvjetlijih do najtamnijih”, kaže Peter Philips, kreativni direktor Dior Make upa.

Dior Forever Glow Star Filter: filmski look

Kombinirajući njegu kože i make up, Forever Glow Star Filter je prvi Diorov fluid koji pruža dugotrajan sjaj i 24-satnu hidrataciju. Inspiriran studijskim filtrima, osvjetljava, zaglađuje i zamagljuje lice dajući mu diskretan i postojan “glow”. Sadrži jedinstveni kompleks sastavljen od bisernih čestica: svjetliji tonovi su iridescentni, a tamniji imaju mekan zlatni sjaj. Dolazi u 10 nijansi. Peter Philips ističe četiri različite tehnike korištenja Forever Glow Star Filtera:

– Sam, na goloj koži, za svjetlucavi transparentni efekt filtra.

– Kao primer prije pudera kako bi poboljšao kožu i pojačao sjaj.

– Kao završni “dodir” na ključna mjesta (jagodice, most nosa, itd.) za diskretan sjaj.

– Pomiješan s Dior Forever Skin Glow puderom kako bi povećao njegov sjaj.

Sastavljen od 94% sastojaka prirodnog podrijetla, Dior Star Filter je obogaćen ekstraktom perunike koji pridonosi udobnosti, divljom ljubičicom koja pomaže hidrataciji i hibiskusom koji naglašava prirodni sjaj kože. Neprekidno hidratizirana, koža je dan za danom poboljšana i čini se kao da blista iznutra.

Dior Forever Glow

Dior Forever Glow Maximizer: maksimalan sjaj

U 6 vibrantnih i višenamjenskih nijansi, ovaj tekući highlighter dodaje završni dodir ovoj sjajnoj rutini. Njegova fina, svježa i lagana tekstura obogaćena je visokom koncentracijom bisernih čestica koje čine 11% formule i reflektiraju svjetlost u dodiru s kožom.

Paleta iridescentnih nijansi Dior Forever Glow Maximizera, od mekane ružičaste do sunčane brončane i sjajne bijele, otvara više načina korištenja: kao highlighter, rumenilo, bronzer ili dodiri boje na konturama lica i očima! Precizan aplikator isporučuje pravu količinu proizvoda na željeno područje, bilo da su to vrh jagodica, most nosa ili kupidov luk.

Sastavljen od 92% sastojaka prirodnog podrijetla, ovaj proizvod je obogaćen ekstraktom perunike te Dior Forever cvjetnim buketom: divljom ljubičicom za hidrataciju i hibiskusom za naglašavanje prirodnog sjaja kože.

Dior Forever Glow

Dior Forever Natural Bronze Glow: sunčeve zrake na koži

Dior otkriva novo limitirano izdanje bronzera. Kombinirajući sunčane nijanse obogaćene sjajnim zlatom i živopisne boje rumenila, Dior Forever Natural Bronze Glow rekreira efekte ljeta na koži nježno osvijetljenoj sunčevim zrakama. Ukrašen bezvremenskim pletenim uzorkom, Forever Natural Bronze Glow dostupan je u 4 nijanse, u ružičastim ili zlatnim tonovima. Zahvaljujući kombinaciji koju čine satenski puder, mat puder za oblikovanje, vibrantna nijansa rumenila i zlatni highlighter, poboljšat će sve tonove kože i dati im sjaj koji podsjeća na ljeto.

Sastavljen od 90% sastojaka prirodnog podrijetla, ovaj bronzer zagrijava ten i savršeno se stapa s kožom. Njegova lagana formula obogaćena perunikom dopušta koži da diše dok održava hidrataciju i udobnost. Ten je poboljšan i ima prirodni zdravi sjaj tijekom cijelog dana.

Dior Forever Glow

Dior Forever Skin Glow: 24-satna hidratacija i blistav ten

Dior Forever Skin Glow pruža 24-satnu hidrataciju i sjaj koji traje od jutra do noći, zahvaljujući formuli s 86-postotnom njegujućom bazom infuziranom cvjetnim ekstraktima. Ten je sjajan, gladak i ujednačen. Kako savršeno hidratizirana koža pridonosi sjajnom tenu, Dior Forever Skin Glow je posebno opremljen “efektom” zaključavanja vode, koji pojačava funkciju barijere, kontrolira isparavanje i pridonosi održavanju optimalne razine hidratacije. Dostupan je u 42 nijanse.

Kao ambasadorice, Dior predstavlja tri svoje muze

Spektakularna glumica Anya Taylor-Joy pridružuje se prvi put zvijezdi u usponu Willow Smith, kao i očaravajućoj južnokorejskoj pop zvijezdi Jisoo. Odjevene u couture i samouvjerene, tri ikone suvremene kulture utjelovljuju sjajnu ljepotu i univerzalan sjaj. Ovu glamuroznu atmosferu zabilježio je fotograf Ben Hassett.

Dior Forever Glow
Anya Taylor-Joy
Dior Forever Glow
Jisoo
Dior Forever Glow
Willow Smith

Foto: Dior

Učitati još
Zatvori