Mirisna kupka kojoj ćete teško odoljeti ovih blagdana

Mirisna kupka kojoj ćete teško
odoljeti ovih blagdana

Nakon što smo neki dan pisali o gelu za tijelo sa šljokicama s Diorovim potpisom koji je savršen za blagdansko razdoblje, danas donosimo cijelu kolekciju proizvoda potrebnih za, kako i samo ime kolekcije kaže, božansku kupku, odnosno Dior J’adore Divine Bath. Iz Diora predstavljaju nove rituale za kupanje s kojima će svaka kupka postati senzualno iskustvo namijenjeno uživanju i opuštanju. Prekrasna kolekcija oduševit će ljubitelje kultnog parfema jer je svaki proizvod upotpunjen mirisom kultnog parfema J’adore.

Osim gela za tijelo koji na tijelu ostavlja poznati cvjetni miris, ali i satenski šljokičasti trag, u centru pozornosti nalazi se ulje za tuširanje koje, osim što dolazi u prekrasnom zlaćanom pakiranju, na tijelu ostavlja i divan trag, a filozofija koja stoji iza ovog beauty noviteta može se interpretirati: Dovoljna je jedna kapljica J’adorea i odjevena sam u Dior. Ulje za tuširanje i kupanje čisti kožu te je oplemenjuje mirisnim, cvjetnim notama J’adorea. Topi se na koži, a iz Diora preporučuju dodati nekoliko kapi i direktno u vodu za kupku kako bi trenutak uživanja i opuštanja bio što duži.

Uz ulje za tijelo, tu je i mlijeko za tijelo u elegantnoj, bijeloj bočici koje ima nježnu, mliječnu teksturu obogaćenu pamukom i cvijetom jasmina zahvaljujući kojima koža postaje hidratiziranija i ljepša.

Foto: Dior

Učitati još
Zatvori