Novi tekući ruž za sjajne i punije usne ovog ljeta

Novi tekući ruž za sjajne i
punije usne ovog ljeta

Ruž za usne je jedan od najposebnijih i najpopularnijih make up proizvoda unutar svake beauty kolekcije. U samo nekoliko preciznih poteza, ruž za usne ima moć da u trenu transformira svaki beauty look, bilo da se radi o njegovim puderastim tonovima koji će nježnim premazom boje suptilno naglasiti usne ili o jarkim nijansama uz koje nam neće trebati baš ništa drugo. Osim što spada u skupinu onih nenadmašnih beauty klasika, ruž za usne istovremeno je jedan od beauty proizvoda koji se mijenja iz sezone u sezonu, prenoseći nove beauty trendova i nove, sve bolje formule.

Nakon raskošnih kremastih ruževa koji su vladali desetljećima, prije nekoliko godina na beauty sceni pojavio se tekući ruž i počeo graditi status beauty klasika. Neočekivana i nevjerojatna izdržljivost istaknula ga je kao novi beauty favorit, a popularni beauty brendovi ponudili su raznolikost predivnih nijansi i različitih formula kojima nismo mogli odoljeti. Posljednji novitet iz svijet tekućih ruževa za usne dolazi s potpisom modne i beauty kuće Dior i donosi liniju tekućih ruževa u njihovom najsjajnijem izdanju i s efektom naglašavanja punoće usana – Addict Lacquer Plump.

 NOVI DIOR RUŽ ZA SJAJNE I NAGLAŠENE USNE

Među proljetnim beauty novitetima s potpisom modne i beauty kuće Dior istaknula se nova kolekcija ruževa. Od samih početaka, beauty kuća Dior je posvećivala veliku pažnju ruževima za usne i svakom novom kolekcija donosi nove i inovativne formule, kao i jednu od najraskošnijih palete koju možete pronaći na beauty scene. Nakon kremastih Dior Addict ruževa za usne i hidratantnih Dior Lip Glow balzama koji spajaju njegu i nježni premaz boje, Dior donosi novu liniju ruževa za usne koja će zasigurno, baš poput svojih prethodnika, ne samo postati jedan od najpoželjnijih novih make up proizvoda, već postati jedan od favorita koji ćemo uvijek imati nadohvat ruke.

Addict Lacquer Plump linija pomiče granice tekućih ruževa za usne i donosi njihovo novo, najsjajnije izdanje dosad koje maksimalno naglašava usne. Posebnost Addict Lacquer Plump ruževa za usne krije se u inovativnoj formuli koja osim što zadržava sve ono što obožavamo kod tekućih ruževa za usne poput njihove izdržljivosti i snažnog pigmenta, donosi i efekt naglašavanja punoće usana i sjajni finiš.

Dior Addict Lacquer Plump

Uz intenzivnu boju koja se na usnama zadržava i do 8 sati, ali bež osjećaja težine, intezivan sjaj te hibiskus i hijaluronsku kiselinu kao sastojke koji naglašavaju punoću usana, inovativna formula Dior Addict Lacquer Plump tekućih ruževa za usne donosi i dugotrajnu hidrataciju koja njeguje vaše usne ispod sjajnog i efektnog poteza novog Dior ruža za usne. Kao savršeni hibrid između klasičnih tekućih ruževa za usne i balzama, Dior Addict Lacquer Plump linija donosi tekući ruž u njegovoj najsjajnijem, najefektnijem i najnježnijem izdanju.

Sve raskošne nijanse iz nove Addict Lacquer Plump kolekcije ruževa za usne istražite u nastavku.

Dior Addict Lacquer Plum 107

Dior Addict Lacquer Plump 107

Dior Addict Lacquer Plum 327

Dior Addict Lacquer Plump 327

Dior Addict Lacquer Plum 347

Dior Addict Lacquer Plump 347

Dior Addict Lacquer Plum 367

Dior Addict Lacquer Plump 367

Dior Addict Lacquer Plum 426

Dior Addict Lacquer Plump 426

Dior Addict Lacquer Plum 448

Dior Addict Lacquer Plump 448

Dior Addict Lacquer Plum 456

Dior Addict Lacquer Plump 456

Dior Addict Lacquer Plum 516

Dior Addict Lacquer Plump 516

Dior Addict Lacquer Plum 537

Dior Addict Lacquer Plump 537

Dior Addict Lacquer Plum 538

Dior Addict Lacquer Plump 538

Dior Addict Lacquer Plum 556

Dior Addict Lacquer Plump 556

Dior Addict Lacquer Plum 648

Dior Addict Lacquer Plump 648

Dior Addict Lacquer Plum 658

Dior Addict Lacquer Plump 658

Dior Addict Lacquer Plum 676

Dior Addict Lacquer Plump 676

Dior Addict Lacquer Plum 677

Dior Addict Lacquer Plump 677

Dior Addict Lacquer Plum 758

Dior Addict Lacquer Plump 758

Dior Addict Lacquer Plum 768

Dior Addict Lacquer Plump 768

Dior Addict Lacquer Plum 777

Dior Addict Lacquer Plump 777

Dior Addict Lacquer Plum 858

Dior Addict Lacquer Plump 858

Dior Addict Lacquer Plum 868

Dior Addict Lacquer Plump 868

Dior Addict Lacquer Plum 898

Dior Addict Lacquer Plump 898

Dior Addict Lacquer Plum 926

Dior Addict Lacquer Plump 926

Dior Addict Lacquer Plum 998

Dior Addict Lacquer Plump 998

Foto: Dior, Instagram

Učitati još
Zatvori