Lak za kosu koji donosi čak tri funkcije u jednoj bočici

Lak za kosu koji donosi čak tri
funkcije u jednoj bočici

Beauty industrija svake se sezone sve više kreće u smjeru multifunkcionalnih proizvoda, koji u jednoj ambalaži donose čak nekoliko učinaka i prednosti. Ovakva kozmetika stvorena je za sve žene koje baš i nemaju previše vremena za iscrpne beauty rutine s nizom različitih proizvoda ili pak nemaju previše mjesta u kupaonici za gomilanje svih kozmetičkih sitnica koje im se sugeriraju kao ‘must have’.

Hold.ME lak za kosu

Jednim takvim multifunkcionalnim proizvodom sada se može pohvaliti i brend Design.ME Hair, koji je u prošlosti postao poznat po prvom puderu za naglašeni volumen u kosi. U međuvremenu, nastavio je stvarati visoko kvalitetne proizvode za frizerske stiliste i njihove klijente, a novost je Hold.ME lak za kosu, koji u jednoj bočici donosi čak tri funkcije i tri intenziteta.

Kako bi jedan proizvod doista omogućio tri stvari, bočica je dizajnirana na način da laganim pomicanjem čepa u stranu modificirate jačinu laka – od laganog, preko srednjeg, pa sve do jakog učvršćivanja. Prva razina, odnosno lagani sprej, zapravo priprema vašu kosu za styling. Može se koristiti za kreiranje beach waves u kosi, ukroćivanje neposlušnih vlasi ili fiksiranje kose neposredno nakon feniranja. Druga razina, koja omogućuje srednje učvršćivanje, preporučuje se za sleek zaglađeni izgled kose, njeno oblikovanje i pripremu prije uvijanja, dok je treći za jako učvršćivanje i fiksiranje frizura kao što su punđe, pletenice i kovrče. Proizvod se nabaviti može ovdje.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori