Isprobale smo novi Kiehl’sov Derma-Reader uređaj za analizu kože – evo što nam je otkrio

Isprobale smo novi Kiehl’sov Derma-Reader uređaj za analizu kože – evo što nam je otkrio

Oni koji imaju uravnoteženu i prirodno zdravu kožu možda ne znaju kako je to, ali mnogi vode konstantnu borbu u pokušaju da shvate koji zapravo tip kože imaju i kako pravilno brinuti o njoj. Biti uvijek korak ispred nje je krajnji cilj. Tako možete predvidjeti njezine potrebe i pružiti joj točno ono što joj treba. Ako i vi pripadate ovoj drugoj skupini, Kiehl’sova nova dubinska Derma-Reader analiza kože mogla bi biti točno ono što vam treba. Ova analiza će vam pomoći da shvatite točno stanje kože, čak i prije nego što se pojave simptomi.

Novo i poboljšano savjetovanje o potrebama vaše kože u Kiehl’su

Od 1851. godine, brend Kiehl’s utjelovljuje svoje farmaceutsko nasljeđe posvećenošću obrazovanju kupaca o jedinstvenim problemima u vezi s kožom i stvaranjem novih formula, tehnika i alata za učinkovito rješavanje tih problema. Savjetovanje u Kiehl’s prodavaonici dio je misije brenda pa se godišnje provede više od 5 milijuna takvih savjetovanja diljem svijeta. Slično posjetu specijaliziranom stručnjaku, kupci u potrazi za proizvodima za različita stanja kože dolaze u Kiehl’s iz svih krajeva svijeta, radi stručne procjene i personalizirane usluge koju nude.

Dosad ste na njihovim prodajnim mjestima mogli napraviti jednu vrstu analize kože. Tijekom nje ste mogli saznati u kakvom je stanju njezina zaštitna barijera i otkriti razinu hidratacije epidermisa. No, sada možete otkriti i najskrivenije tajne svoje kože. U neprekidnoj misiji razvoja i unapređenja iskustva savjetovanja, Kiehl’s je predstavio dubinsku analizu kože pomoću uređaja Derma-Reader. Radi se o novom i poboljšanom savjetovanju u Kiehl’s prodavaonicama koje je temeljeno na upotrebi najnaprednijeg dijagnostičkog alata osmišljenog za stručnu procjenu individualnih karakteristika i općeg stanja kože.

Derma-Reader dijagnosticira čak 6 promjena na koži

Savjetovanje spaja dubinsku foto analizu kože i znanstvene činjenice te personalizirano stručno znanje brenda Kiehl’s kako bi se na temelju jedinstvenih problema i ciljeva svakoga korisnika osmislila rutina njege. Svrha prilagođene rutine je postizanje zdravijeg i mladolikog izgleda kože. Derma-Reader, njihov novi napredni dijagnostički alat, će doista promijeniti način na koji doživljavate svoju kožu.

Sve što je potrebno je to da Kiehl’s savjetnik za njegu kože fotografira određeno područje vašeg lica (poluprofil) uz pomoć Derma-Readera. On potom označi dio koji ćemo pomnije promotriti, a ostatak uređaj obavi sam. Derma-Reader Kiehl’s savjetnicima omogućuje pregled detalja koji nisu vidljivi golim okom. Potom omogućuje i detaljniju analizu kože te ciljanu preporuku za njegu problematičnih područja svakog tipa kože. On dijagnosticira čak šest različitih promjena na koži poput bora i finih linija, teksture, područja crvenila, mrlje na površini kože, tamne mrlje u nastajanju i proširene pore. U roku od nekoliko sekundi Derma-Reader će vam prikazati vaše rezultate. Prema bojama koje se pojave na uređaju odmah možete vidjeti kojim od navedenih stavki trebate poraditi.

Rezultati analize

Osjetile smo znatno olakšanje kad nam je Derma-Reader pokazao da nam je koža u odličnom stanju. Naime, niti jedan od parametara nam nije prešao u narančasto ili crveno – svi su bili unutar zelenog polja koji znači ‘excellent skin‘. Ipak, mogle smo primijetiti da se fine linije i mrlje pomalo približavaju narančastom. Stoga smo odmah mogle zaključiti da je to nešto na što bismo mogle malo više pripaziti u budućnosti. Potom nam je Kiehl’s savjetnica složila personalizirane skincare rutine po uzoru na rezultate analize naših lica.

Također, ona je uzela u obzir ono što smo već naviknute svakodnevno koristiti. Naime, detaljno smo prošle kroz postojeću skincare rutinu prije samog dijagnosticiranja Derma-Readerom i tu smo već istaknule što naša koža voli ili joj niti malo ne odgovara. Bilo je pravo osvježenje dobiti feedback da je sve ono što radimo kako bismo njegovale svoju kožu na odličnom tragu. Isto tako, dobro je znati i propuste kako bismo na vrijeme mogle reagirati i spriječiti nastanak većih problema u budućnosti. Okvirno trajanje analize kože i konzultacija je 20 minuta, stoga se definitivno isplati dati mu priliku. Pogotovo s obzirom na to da bi moglo riješiti sve vaše probleme s kožom.

Zasad se u Hrvatskoj nalazi jedan Derma-Reader koji se seli iz Kiehl’sa u Centru Cvjetnom u Zagrebu, u Kiehl’s u City Centeru one u Splitu te u Kiehl’s u City Centeru one West u Zagrebu.
Možete zapratiti brend putem njihove web stranice, Instagrama i Facebooka. Tako ćete ostati u toku sa svim novostima i moći popratiti kad će Derma-Reader biti najbliži vama.

Dobro je znati da će slična usluga, Instant Skin Reader, uskoro postati dostupna i na www.kiehls.hr. Tako da ćete ju moći isprobati i ako vam niti jedna Kiehl’s prodavaonica nije u blizini. 

Foto: Kiehl’s, Pexels

Učitati još
Zatvori