Vrhunski zagrebački salon De Luxe od sada je na novoj adresi

Vrhunski zagrebački salon De Luxe od
sada je na novoj adresi

Jedan od najboljih zagrebački beauty salona preselio je na adresu Ilica 35 u novi prostor koji zadovoljava sve moderne kozmetičke i estetske standarde. Riječ je o dobro znanom De Luxe Beauty salonu koji je tijekom 14 godina postojanja svoje klijente naviknuo na vrhunsku uslugu i ponudu najsuvremenijih i najpopularnijih tretmana za njegu lica i tijela zahvaljujući kojima i svjetske zvijezde postižu besprijekoran izgled.

Stručni tim kozmetičara predvodi vlasnica Antonija Tretinjak koja tijekom 22 godine profesionalnog rada s posebnom pažnjom prati trendove, ulaže u edukacije i najmoderniju tehnologiju. „Želim da naše tržište ne zaostaje za svjetskim trendovima i da korisnici naših usluga mogu isprobati i pronaći najbolje tretmane za sebe. Uselili smo u novi prostor potpuno prilagođen potrebama modernog salona, osigurali tehnološki najmodernije uređaje i usluge koje su trenutno hit u svijetu jer smatram da sve kvalitetno, inovativno i dokazano učinkovito mora biti dostupno mojim klijentima“.

Dugogodišnji odnos, povjerenje i kvaliteta usluge razlozi su zbog kojih smo na otvorenju susreli brojne klijente, suradnike i ambasadore poput Zrinke Cvitešić, Vande Winter, Linde Begonje, Nenada Korkuta, Hane Hadžiavdagić. „Četrnaest godina De Luxea je proletjelo, a naši klijenti izgledaju sve bolje i bolje što pokazuje da radimo dobar posao. Zahvaljujem vam na povjerenju i obećajem da ćemo biti još inovativniji u službi vaše ljepote.“ poručila je Antonija.

Zrinka Cvitešić i Antonija Tretinjak
Hana Hadžiavdagić i Antonija Tretinjak
Vanda Winter i Antonija Tretinjak

Vrhunsko uređen De Luxe Beauty salon nas je oduševio

De Luxe Beauty je posebno mjesto u gradu na kojem možete isprobati sve beauty novitete svjetskih tržišta, uz cjelovit i individualn pristup svakom klijentu. Tim kozmetičara je stručan, profesionalan i neodoljivo simpatičan, a vlasnica Antonija Tretinjak, majstor kozmetičar, više od dva desetljeća stječe nova znanja nesebično ih dijeleći s novim generacijama kozmetičara. Pročelnica je Sekcije kozmetičara i pedikera grada Zagreba pri Udruženju obrtnika grada Zagreba, predsjednica komisije za majstorske ispite za zanimanje kozmetičar, a kao članica radne skupine Agencije za obrazovanje odraslih sudjelovala je u izradi standarda za zanimanje kozmetičar i usklađivanje standarda školovanja kozmetičara sa standardima EU. Svoje znanje i iskustvo Antonija je pretočila u Beauty vodič za poslovne žene u kojem donosi smjernice, informacije i savjete kako u ludom životnom i poslovnom tempu, poslovna žena ipak može stvoriti malu oazu mira, ljepote i zdravlja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori