Kate Moss pokrenula je Cosmoss i lansirala vlastitu skincare liniju
Kate Moss pokrenula je Cosmoss i lansirala vlastitu skincare liniju

Kate Moss pokrenula je Cosmoss i
lansirala vlastitu skincare liniju

Kate Moss pokrenula je vlastiti wellness brend. Javnosti je postao dostupan 1. rujna, a i prije nego što je ugledao svijetlo dana, uspoređivali su ga s Goopom Gwyneth Paltrow i Pooshom Kourtney Kardashian. Zasad, koliko se razlikuje od njihovih, toliko im je i sličan.

Cosmoss, kako mu i samo ime kaže, odiše nekim bestežinskim stanjem i eteričnom atmosferom. Prvo što vidite kada uđete na stranicu je Kate Moss u lepršavoj satenskoj haljini bijele boje. Nalazi se u polju cvijeća. Cijela stranica prožeta je pastelnim bojama i simbolima mjeseca i sunca. Oko izlaska i zalaska sunca vrte se i rutine koje su složene za Cosmoss. Tu je The Dawn Ritual, The Day Ritual i The Dusk Ritual, a oni sadržavaju proizvode za rutine az određeni dio dana.

Cosmoss skincare

Kako je i sama najavila Cosmoss je koncentriran na wellness, osobni boljitak i vrijeme za sebe. Tako Kate Moss na svojoj stranci nudi svijeće, čajeve i skincare. Upravo ovo zadnje nama je najzanimljivije pa smo ‘pronjuškali’ da vidimo s kojim točno proizvodima je startala ovaj novi brend.

Cosmoss kapi

Tu su najprije kapi s kolagenom, koje su obogaćene i CBD-om. Proizvod se zove Golden Nectar i za njega na stranici stoji kako se radi o ultimativnom antioksidativnom ulju koje svakodnevnoj Cosmoss skincare rutini dodaje holističku dimenziju. Kažu i kako ovo ulje potiče prirodan proces pomlađivanja kože, da potiče duboku regeneraciju kako bi smirili iritiranu kožu te da je rezultat meka i elastična koža. Koristi se tako da se 3 do 4 kapi umasiraju na suhu kožu lica, vrata i dekoltea.

cosmoss skincare kapi
Golden Nectar

Cosmoss čistač

Slijedi čistač. Kažu da se radi o bogatom i luksuznom cleanseru koji nježno uklanja nečistoće i šminku bez da ošteti prirodnu kožnu barijeru. Ekstrakt mahovine (eng.moss) hidrira i pojačava čvrstoću i elastičnost kože. Blagog je mirisa i lako se ispire.

Face Cleanser

Krema za lice

Naposljetku, tu je krema za lice. Radi se o bogatoj, njegujućoj i hidratantnoj kremi za lice koja pomlađuje kožu i potiče proizvodnju kolagena. Brzo se upija i uklanja oksidativni stres koji uzrokuje sivilo kože. Bogata je antioksidansima, smanjuje vidljivost bora i finih linija.

cosmoss skincare krema
Face cream

FOTO: Instagram, Cosmoss

Učitati još
Zatvori