Kako uštedjeti novac na kupovini beauty proizvoda?

@brigadeirochoc

Kozmetika koju redovito koristimo relativno se brzo troši. To znači da ćemo svakodnevnim korištenjem tekućeg pudera, isti morati obnoviti kroz dva do tri mjeseca, maskare i ruževi možda će i kraće trajati, a kreme za lice, čini nam se ponekad, moramo kupovati svakih mjesec do dva. Kako uštedjeti novac na kozmetici koja je svakodnevno ‘u pogonu’ i uloviti zbilja dobre prilike pri kupovini proizvoda koji čine samu srž naše kozmetičke torbice?

Upravo to pitanje bila je misao vodilja za kreatore web stranice koja je danas poznata kao Cosmetify, a koja nas neodoljivo podsjeća na Farfetch, samo u beauty smislu. Zašto je Cosmetify tako poseban i zašto mu popularnost strelovito raste?

@brigadeirochoc

Što je Cosmetify?

Riječ je o web stranici za usporedbu, koja na jednome mjestu okuplja beauty proizvode iz različitih svjetskih beauty web shopova, i osim što ‘povlači’ njihov sadržaj, također portretira razlike u cijenama na pojedinim shopovima i ističe beauty favorite koje je zbilja dobro uhvatiti u datom trenutku, jer su upravo na akciji, za njih postoji poseban kod koji možete iskoristiti ili im je pak stalna cijena niža od one u većini drugih beauty web shopova.

Cosmetify obuhvaća čak 1,710 beauty brendova, 216.650 beauty proizvoda s ukupno 38 beauty stranica i web shopova. Na stranici otkrivaju kako je prosjek ušteda koje nude, kada se gleda sveukupno, oko 34%.

@brigadeirochoc

Sama stranica vrlo je pregledna i lako ćete se snalaziti po njoj. Možete ju pretraživati po brendovima, po dekorativnoj ili preparativnoj kozmetici, parfemima, proizvodima za kosu i nokte, a svoju kategoriju imaju i muškarci. Na Cosmetify možete doznati i koji su proizvodi sada u trendu i koje se formule beauty proizvoda ponose titulama ‘cruelty free’ i ‘paraben free’.

Osim što ćete svoje omiljene proizvode pronaći na internetu po najnižoj mogućnoj cijeni, također biste uz Cosmetify mogli otkriti i neke brendove i hit proizvode za koje dosad niste ni znali. A ako određenog proizvoda kojeg želite nema, možete se prijaviti da vas sustav obavijesti kada se ponovno vrati u prodaju. Cosmetify još bolje možete istražiti ovdje.


0