Moćan tretman za gušću kosu koji čini razliku već nakon prvog korištenja

Mnogi od nas njeguju trajnu ljubav prema uljima, šamponima, maskama i serumima za postizanje gušće, zdravije i sjajnije kose. Ipak, gubitak kose često je uzrokovan stresom i određenim stilom života. No, jedan uspješan francuski brend dominira kad se radi o proizvodima za njegu kose i kreirao je tretman koji beauty entuzijastice obožavaju. Naime, razlika je navodno vidljiva već nakon jednog korištenja. Radi se o brendu Rene Furterer. On je već kreirao jedinstven i učinkovit šampon za jačanje te serum za rast kose koji kreira super zadovoljavajuće rezultate, ali ima još jedan trik u rukavu za postizanje gustoće. Complexe 5 stimulirajući biljni koncentrat je tretman koji se koristi prije šampona i koji dubinski čisti i pročišćava vlasište. Tako pomaže u vraćanju ravnoteže vlasištu otkrivajući prirodno lijepu kosu od korijena do vrhova.

Complexe 5 je poput čarolije u bočici za vaše tjeme

Ovaj zlatni eliksir oslanja se na ulje narančine korice, dva oblika ricinusovog ulja, sojino ulje, ulje lavande, vitamin E, ulje mažurana i ulje origana kako bi obavio svoj posao. Sustav isporuke koncentrata također je pametan. Formula se nalazi u elegantnoj staklenoj bočici s metalnim vrhom za umasiravanje ulja u vlasište čime se potiče cirkulacija krvi što potom jača rast kose, kreira zdraviji okoliš za vlasište te štiti folikule od slabljenja.

Oni koji su probali, zaljubili su se u ovaj vrhunski tretman. Tvrde da osjećaju da ovaj proizvod stimulira njihovo tjeme. Uz to, ne mogu se zasititi njegovog mirisa koji je poput cijelog vrta. Ovo je poslastica za vlasište i za vaša osjetila. Stručnjaci bi ga preporučili gotovo svima, zahvaljujući duboko stimulirajućim učincima. Mnogi već nakon prve upotrebe primjećuju nevjerojatnu transformaciju kose. Također, kosa odmah dobiva zrcalni sjaj. Zahvaljujući takvim rezultatima mnogi koriste Rene Furterer liniju proizvoda već gotovo 20 godina. Ovaj koncentrat je čarolija u bočici za vaše tjeme, a jedna bočica je dovoljna za šest do osam mjeseci redovitog korištenja.

Complexe 5 stimulirajući biljni koncentrat možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

1