Novi zlatni kolagen postao je hit. Otkrivamo kakve rezultate donosi
Novi zlatni kolagen postao je hit. Otkrivamo kakve rezultate donosi

Novi zlatni kolagen postao je hit.
Otkrivamo kakve rezultate donosi

Posljednjih nekoliko godina sve više žena započinje svakodnevnu konzumaciju kolagena, a one koje su isprobale koriste ga nerijetko i tijekom cijele godine. Pitamo se zašto je to tako i kako odabrati najbolji kolagen za sebe. Kolagen je najvažniji protein u tijelu i njegova gusta mreža daje snažnu potporu koži i drugim tkivima. Nakon 25. godine razina kolagena počinje se smanjivati pa je jasno zašto koža postaje opuštenija i manje elastična. Pregledom literature nesumnjivo je da nadoknada kolagena ima pozitivne učinke na teksturu, povećanje hidratacije i elastičnosti kože, ali i na regeneraciju i čvrstoću kose, noktiju i zglobova. Ne čudi zašto je kolagen toliko tražen u anti – age svijetu i zašto su se mnoge žene odlučile na konzumaciju.

CollagenTime Luxe 2

Kakav kolagen daje najbolje rezultate i kada?

Kod odabira suplemenata s kolagenom važno je obratiti pažnju na tip kolagena, ali i dodatne sastojke koji mogu ubrzati rezultate koje očekujemo. Za riblji kolagen tip 1 postoji najviše studija učinkovitosti, a važno je da je hidroliziran kako bi lakše dospio na ciljana mjesta u tijelu. Najčešće dolazi u dozama od 5 000, 10 000, ali od nedavno i od 20 000 mg. Prvi rezultati nadoknade kolagena mogu se vidjeti na koži. Kombinacija s klinički dokazanim ceramidima već nakon 15 dana može se primijetiti do 18% elastičnija, 16% hidratiziranija koža, a bore do 9% zaglađenije. Ništa manje važan je i dodatak MSM-a. U dozi od 1 000 mg može osigurati poboljšanje u noktima i kosi nakon 2 do 4 tjedna. Zanimljiv dodatak kolagenu je i hijaluronska kiselina, elastin, astaksantin, vitamin C i drugi antioksidansi.

CollagenTime Luxe

Najkraći put do sjajne i zdrave kože, kose i noktiju

Važnu ulogu u samopouzdanju svake žene čine ravnoteža između osjećati se dobro i izgledati dobro. Recipročna je veza između samopouzdanja i vanjskog izgleda. Kako bismo postigle blistav izgled i osjećale se zadovoljno u vlastitoj koži često tražimo i nešto što će nam donijeti brze rezultate. Od mnoštva proizvoda i tretmana koji su dostupni prava je sreća znati da s CollagenTime Luxe prve pozitivne promjene na koži, kosi i noktima možemo vidjeti već nakon 2 tjedna primjene.

Po čemu se ovaj kolagen razlikuje od drugih i je li jedini koji trebamo?

Najnoviji proizvod iz linije CollagenTime kombinacija je kolagena i drugih klinički dokazanih sastojaka, a prve zalihe novog CollagenTime Luxe brzo su se rasprodale. Sadrži 20.000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena tip 1, 1.000 mg MSM-a, jedinstveni UV protect complex, ceramide, elastin, hijaluronsku kiselinu, aminokiseline, cink, biotin. UV protect complex spoj je snažnih antioksidansa (4 mg astaksantina, ekstrakt sjemenki grožđa, vitamin C i E) koji pružaju zaštitu od štetnog djelovanja slobodnih radikala nastalih djelovanjem sunčevog zračenja, vodećeg uzročnika starenja kože. Osim što poboljšava teksturu i elastičnost kože, čvrstoću kose, noktiju i zglobova, doprinosi smanjenju širenja hiperpigmentacija i povećava otpornost na posljedice štetnog djelovanja sunca. Ugodnog je okusa šumskog voća, a prvi rezultati vidljivi su nakon 15 dana primjene. CollagenTime Luxe sadrži najsnažniju dozu kolagena i najmoćniju kombinaciju sastojaka. Ovisno o doziranju jedna boca može trajati do 50 dana. Nakon svega što smo čuli i isprobali vjerujemo da postaje jedini kolagen koji trebamo!

Bili smo na predstavljanju novog CollagenTime Luxe

Jedan sasvim običan utorak zamijenili smo kreativnim druženjem uz predstavljanje novog Collagen Time Luxe u ugodnom ambijentu Amadria Park Hotela. Mnoga poznata lica imala su prilike isprobati novi kolagen te prisustvovati edukativnoj radionici. Gošće su postavljale razna pitanja magistri farmacije Danijeli Stojanović o individualnim potrebama suplementacije kolagena. Psihologica Mara Šimunović govorila je o mentalnom treningu, kako se osjećati dobro u svojoj koži i nositi se s današnjim standardima ljepote. Nakon toga slijedila je radionica izrade vlastitog buketa uz šampanjac i u dobroj atmosferi. U večernjem druženju sudjelovali su poznati influenceri Nika Ilčić, Meri Goldašić, Morena Pavić, Petra Ninčević, vodeća hrvatska nutricionistica Mirela Marić te mnogi drugi.

Collagen konferencija
Collagen konferencija
Collagen konferencija
Collagen konferencija
Collagen konferencija
Collagen konferencija
Collagen konferencija

Nakon što su prve zalihe vrlo brzo rasprodane, stigle su i nove! Proizvod sada možete pronaći na web stranici brenda, u svim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama i web shopovima. Trenutno je dostupna i limitirana količina promotivnih pakiranja 2+1 gratis. Više informacija potražite na https://www.collagentime.hr

Foto: PR

Učitati još
Zatvori