Mega popularna Clinique krema je dobila novo, još bolje izdanje

Mega popularna Clinique krema je dobila
novo, još bolje izdanje

Clinique Moisture Surge 100H krema za lice 2021.

Prije nekoliko godina, poznati beauty brend Clinique predstavio je kremu koja će se u samo par mjeseci pokazati apsolutnim beauty hitom. Možda vam je već poznato da se radi o Moisture Surge 72h gel kremi, o čijim učincima pričaju mnoge zadovoljne žene, a njena popularnost i dalje ne jenjava. Originalna Moisture Surge krema u međuvremenu je dobila pojačanje, pa sada već govorimo o čitavoj obitelji Clinique Moisture Surge proizvoda. Jednoj od najpopularnijih beauty linija sada se pridružuje novi proizvod – novo, još bolje izdanje omiljene hidratantne kreme.

Stigla je Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator krema za lice.

Clinique Moisture Surge 100H krema za lice 2021.

Stiglo je novo izdanje najpopularnije hidratantne kreme

Gel krema koju svi volimo od sad dolazi s novom, unaprijeđenom formulom. Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator pruža hidrataciju koja ide čak deset i više slojeva kože. Punih 100 sati od nanošenja, koža je zaglađena, blistava i hidratizirana – čak i nakon umivanja lica.

Samoobnavljujuća tehnologija pomaže koži da stvori svoj vlasiti izvor (bunar) vode kako bi se kontinuirano i samostalno hidratiziriala. Nakon prvog korištenja povećava nivo hidratacije za 174%, a nakon 4 tjedana jača kožu za 37%.

Clinique Moisture Surge 100H krema za lice 2021.

Magično djelovanje Clinique Moisture Surge 100H kreme

Tajna nove Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator kreme krije se u novoj, ekskluzivnoj biofermentaciji Aloe Vere kreirane korištenjem organskog ekstrakta praha aloe, laktobacilusa i vodice aloe vere. Jedinstvenim procesom fermentacije, sastojci se pretvaraju u jedinstveni sastojak bogat nutritientima za lakše upijanje u kožu. Ovom biofermentacijom, obogućujemo koži da dulje vremena zadrži vodu.

Bez mirisa, alkohola i ulja, Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator idealna je za sve tipove kože. Za maksimalni efekt, koristite ju dva puta na dan na čistu i suhu kožu. Može se koristiti samostalno, prije omiljene kreme, na makeup tijekom dana za dodatno osvježenje.

Još neki od načina na koji možete novo izdanje popularne Clinique kreme je kao 5-minutna maska bez ispiranja, kao hidratantni primer, pomiješanu s vašim omiljenim tekućim puderom, za prirodnu blistavost “hidghlighting” kože.

Osim na licu, može se koristiti za regeneraciju suhih zanoktica, laktova i koljena, te suhe vrhove kose.

Clinique Moisture Surge 100H krema za lice 2021.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori