Ovaj kultni ruž postao je viralan i rasprodan je brzinom svjetlosti s dobrim razlogom

Ovaj kultni ruž postao je viralan i rasprodan je brzinom svjetlosti s dobrim razlogom

Rijetko kada je određena nijansa proizvoda postala toliko poznata da zasjenjuje sve ostale slične proizvode, ali Clinique Almost Lipstick u nijansi Black Honey učinio je upravo to. Vratio se, ovaj put na feedove naših društvenih mreža, čak pet desetljeća nakon njegovog lansiranja. Priča iza ovog kultnog ruža za usne uistinu je nevjerojatna. Nijansa Black Honey prvi je put debitirala 1971. godine, prije 50 godina, i odmah je postala najprodavanija nijansa u američkim robnim kućama. Njegova savršeno duboka nijansa ljubičaste pokazala se kao nevjerojatan hit i nastavila se prodavati desetljećima. Godine 1981. lansirana je nijansa Black Honey u Almost Lipstick formuli koja pruža savršenu dozu boje usnama.

Clinique Black Honey Almost Lipstick dizajniran je kako bi laskao svima

Clinique Almost Lipstick Black Honey

Njegova popularnost bila je toliko velika da čak i nakon što je ostatak Almost Lipstick ruževa ukinut, nijansa Black Honey i dalje živi kao jedina nijansa koju Clinique proizvodi u toj formuli. Nijansa je nadživjela proizvod! Black Honey magija je stvarna i osvojila je brojne generacije žena. Nijansa je savršena mješavina crvenih, plavih, narančastih i žutih pigmenata, što znači da nadopunjuje svaki ton kože. U kombinaciji s prozirnom bazom Almost Lipsticka, nježno se stapa s vašom prirodnom bojom pa su rezultat sočne i lijepo definirane usne. Zaista je pomalo čarobno kako ovaj ruž to uspije napraviti za svaku osobu i to je glavni razlog njegovog uspjeha.

@oliviadaytonn the actual best lip #lipcombo #cliniqueblackhoney #cliniquemakeup #makeup #makeuphacks #musthavemakeup #favmakeupproducts #bestmakeupproducts #lipcombotiktok #lipproducts ♬ Pink Friday Girls – Nicki Minaj

Sada, 50 godina od svog prvog pojavljivanja na tržištu, Black Honey ponovno postaje viralan na TikToku zbog svoje slavne i univerzalno laskave nijanse te ultra hidratantne formule. Nema sumnje da je ovo jedna od najpoznatijih nijansi ruževa koja je ikada postojala, a sada je se ni generacija Z jednostavno ne može zasititi. Upravo zato ne iznenađuje što je ovaj Clinique hibrid između ruža i balzama za usne trenutno rasprodan, no za one koji su nestrpljivi, u nastavku donosimo nekoliko alternativnih izbora koji će vam olakšati čekanje dok se ovaj kultni proizvod ne vrati na police naših omiljenih beauty shopova.

Ilia Balmy Tint Hydrating Lip Balm - Wanderlust
Ilia Balmy Tint Hydrating Lip Balm – Wanderlust
Charlotte Tilbury Hyaluronic HappiKiss - Happiberry
Charlotte Tilbury Hyaluronic HappiKiss – Happiberry
Gucci Rouge de Beauté Brillant Glow Care Shine Lipstick - Jody Wild Mauve
Gucci Rouge de Beauté Brillant Glow Care Shine Lipstick – Jody Wild Mauve
Burts Bees Lip Shimmer - Fig
Burts Bees Lip Shimmer – Fig
LH Cosmetics Fantastick Multi-Use Lipstick - Garnet
LH Cosmetics Fantastick Multi-Use Lipstick – Garnet

Foto: Instagram, The Lab, Cult Beauty, Gucci, Amazon, Beauty Bay

Učitati još
Zatvori