Ovo ‘clean’ ulje za tijelo s hrvatskim potpisom apsolutno nam je neodoljivo
Ovo ‘clean’ ulje za tijelo s hrvatskim potpisom apsolutno nam je neodoljivo

Ovo ‘clean’ ulje za tijelo s hrvatskim potpisom apsolutno nam je neodoljivo

Sve više naginjemo ‘clean’ proizvodima koje možemo bez straha te potpuno opušteno i učestalo nanositi na svoje tijelo. Kada se radi o njezi kože ljeti, ulja su svakako na prvom mjestu naših top ljestvica za njegu tijela. Mirisna su, njeguju kožu, ali i naglašavaju njenu preplanulost te joj pružaju blagi sjaj. Volimo ih nanositi  nakon plaže, ali i prije izlaska u noćne provode, a često će nam poslužiti i umjesto parfema. Većina njih nosi opojni, ali ne i preagresivan miris za ljetne vrućine. Upravo smo otkrile pravu uljnu poslasticu koju svakako želimo ponijeti sa sobom na nadolazeća ljetna putovanja.

Jou Jou Botanicals brend je s hrvatskim potpisom koji pratimo već neko vrijeme. Naglasak je svakako na clean, prirodnim sastojcima, ali i nevjerojatno savršenim mirisima koje ovi proizvodi imaju. Njegova osnivačica Nikolina započela je cijelu priču s eko sapunima, no uskoro nadopunila svoju ponudu s uljima za tijelo, a sada pred samo ljeto, i s ovim neodoljivim uljem idealnog imena ‘Island Girl’.

Prirodni sastojci puni antioksidanata

Baza mu je moćna biljka, puna blagodati, pasji trn, koja se nalazi u mnogim Jou Jou proizvodima. Ova bilja obožavana je iz niz razloga, a neki od njih su visoka koncentracija omega kiselina, antioksidanata te E i K vitamina. Njeguje jako suhu kožu, pomaže pri perutanju kože, ali i u slučaju raznim problematika na koži. Osim toga sadrži i dragocjeno mohoni ulje s Tahitija, kao i vječno kokosovo, ali i vitamin C te beta karoten koji će pomoći u obnovi kože.

Ne radi se samo o proizvodu koji će njegovati vašu kožu, ‘Island Girl’ je i višenamjensko ulje koje možete stavljati i na svoje lice, kao i kosu. Štiti i od štetnog utjecaja UV zraka tako da će vam pružiti i zaštitu na tom polju, naravno ne zaboravite na svoj standardni SPF, no primjerice idealno je za nanijeti na kosu dok vrijeme provodite na plaži. Ili nakon kupanja kada je vašem tijelu i kosi potrebna dodatna njega.

Možete ga naručiti ovdje: www.joujoubotanicals.com

Učitati još
Zatvori