Novi tekući puder za sve obožavateljice prozračnog tena

Novi tekući puder za sve
obožavateljice prozračnog tena

Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation, nasljednica je originalne Clarins Skin Illusion podloge, koja je za mnoge prepoznatljiva kao tekući puder koji dolazi sa zaštitnim faktorom SPF10 i u četvrtastoj staklenoj bočici sa zlatnim čepom. S druge strane, ovaj novi tekući puder iz Clarinsa dolazi u nižoj i obloj bočici s pipetom, a idealan je za sve žene koje u puderima traže lagano prekrivanje i prozračan ten, bez odavanja tragova make upa na licu. On će, kako čitamo, zamijeniti originalni Clarins Skin Illusion puder, no misija će mu ostati ista; stvoriti iluziju gole i čiste kože.

Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation je podloga inspirirana serumom, pa je vrlo lagana i vrlo hidratantna – kada ju nanosite, imat ćete osjećaj baš kao da njegujete kožu. Od nje ne očekujte vrhunsko prekrivanje, jer formula je stvorena za lagano prekrivanje nesavršenosti i, ono još bitnije, ujednačavanje tena, dok sami finiš pudera budi sjaj kože iznutra i cijelo lice djeluje razbuđeno i svježe.

Na koži ne ostavlja osjećaj težine, već je svilenkasto meka i nježna, a zahvaljuje to dodatku nemasnih ulja, koji neće kompromitirati čak ni dugotrajnost pudera na licu – blogerice koje su isprobale ovaj novi puder uglavnom se slažu da na licu ostaje netaknut satima. Cijena u inozemstvu mu je 30 funti.

Očekivati ga uskoro možemo i u Hrvatskoj, u našim parfumerijama, poput Douglasa koji ima Clarins asortiman.

 

Foto: Instagram, Clarins

Preporuka

Zatvori