Nomade je novi miris s potpisom modne i beauty kuće Chloé

Nomade je novi miris s potpisom modne
i beauty kuće Chloé

Chloé Nomade novi parfem 2018.

Chloé

Beauty godinu iza nas obilježila je raskoš noviteta među kojima su se još jednom istaknule elegantne staklene bočice ispunjene neodoljivim mirisima. Nekoliko kapljica omiljenog parfema čini posljednji, ali i jedan od najvažnijih koraka svakodnevne beauty rutine. Bilo da ste dosad bili vjerni jednom klasiku ili ste kroz godine stvorili malu kolekciju u kojoj svaki parfem nosi drugu emociju, početak 2018. donosi nekoliko neodoljivih novih mirisa među kojima ćete zasigurno pronaći svoj novi mirisni favorit. I dok su neki od novih parfema već stigli na police parfumerija, a dolazak većine je najavljen tek s prvim proljetnim danima ili u nastavku godine, veljača donosi uzbudljivu vijest za sve ljubitelje parfema modne i beauty kuće Chloé.

Od prvog signature mirisa koji se 2008. godine istaknuo kao savršeni novi parfem za sve ljubitelje nježnih, puderastih i ženstvenih mirisa i sve do danas zadržao među elitnim društvom omiljenih parfema žena diljem svijeta do njegove intenzivne i floralne varijante, ali i sasvim novih mirisa Love, Chloé Love Story, brend Chloé je postao sinonim za romantične i elegantne parfeme koji nose nježne, puderaste nose i boemski duh. Ove veljače, deset godina nakon izlaska njihovog prvog mirisa, modna i beauty kuća Chloé ima novi miris.

NOVI PARFEM KUĆE CHLOE ZA ROMANTIČNE AVANTURISTICE

Chloé NChloé omade novi parfem 2018.

Chloé Nomade je novi miris poznate modne i beauty kuće za sve romantične avanturistice koji donosi neodoljivi spoj nježnog i snažnog. Miris koji odiše slobodom, snagom i prirodom donosi savršeni spoj nota nježne frezije, snažne hrastove mahovine i svježe šljive. Novi mirisni koktel s Chloé potpisom, baš poput svih njihovih drugih mirisa, dolazi u jednostavnoj i elegantnoj staklenoj bočici za koju su inspiraciju ovog puta pronašli u popularnoj Chloé Drew torbici.

Uz novi miris koji će se zasigurno pronaći na listi najpoželjnijih mirisa u 2018. godini, kuća Chloé  pripremila je i predivnu kampanju. Na prvim fotografijama koje donosi kampanja za miris Nomade nova Chloé djevojka se nalazi u pustinji, na još jednoj od svojih avantura. Svaka fotografija poziva na avanturu, no još uvijek zadržava onu esencijalnu eleganciju koja se nalazi u svakoj Chloé djevojci.

Chloé Nomade novi parfem 2018.

Chloé

Novi Chloé miris na police parfumerija i beauty dućana stiže u veljači, a mi jedva čekamo da ga isprobamo.

Chloé Nomade novi parfem 2018.

Chloé

Chloé Nomade novi parfem 2018.

Chloé

Chloé Nomade novi parfem 2018.

Chloé Nomade

Foto: chloe.com

Učitati još
Zatvori