Ako volite popularne Charlote Tillbury ruževe, dva nova proizvoda će vas oduševiti

Ako volite popularne Charlote Tillbury ruževe, dva nova proizvoda će vas oduševiti

@ctilburymakeup

Ne događa se često da je nijansa ruža za usne toliko popularna da dobije cijelu vlastitu liniju proizvoda, no upravo se to dogodilo s ružem koji polako dobiva kultni status, Pillow Talk, kojeg potpisuje omiljena vizažistica celebrity dama, Charlotte Tilbury. Ruž u ovoj nude nijansi ima vjernu “vojsku” obožavateljica, a ta činjenica ne treba čuditi s obzirom na to da je ruž dugotrajan, hidratizira usne te istovremeno ostavlja lijep trag na njima s nijansom idealnom za različite prigode. Poznata make up artistica taj ruž opisuje kao svoje tajno oružje u backstageu koje je osmislila nakon godina miješanja različitih nijansa kako bi postigla besprijekornu nude nijansu.

Ovih su dana predstavljena i dva nova proizvoda iz kolekcije Pillow Talk: paleta sjenila za oči Palette of Pops i sjajilo za usne Lip Lustre. Paleta sjenila idealna je za jesenske dane jer donosi četiri nijanse, od ružičaste i bež do tonova smeđe, a svaka nijansa ima shimmerast finiš, a nijanse su idealne za stvaranje malo drugačijeg smokey eyes looka.

Pillow Talk kolekciji dodano je i sjajilo Lip Lustre koje ima izrazito sjajn finiš, a i najjačem mat looku može podaraiti prekrasan sjaj. Može se nositi samostalno kao sjajilo ili se kombinirati s ružem za usne, a formula je usavršena pa ne treba strahovati od ljepljivih usana ili dehidriranosti.

Foto: Instagram, Charlotte Tilbury

Učitati još
Zatvori