Chanel ima novu odličnu liniju proizvoda koju ćemo svi poželjeti ispod božićnog drvca

Proizvodi za skidanje šminke ponekad možda padaju u drugi plan, no čišćenje lica postat će pravo zadovoljstvo zahvaljujući novoj Chanelovoj liniji proizvoda začišćenje Sublimage. Chanel je u ovom predblagdanskom razdoblju pripremio pravu beauty poslasticu koja može biti savršen dar pod božićnim drvcem.

Chanel Sublimage kolekcija za čišćenje lica

Sa Chanel Sublimage linijom proizvoda za čišćenje lica ono će postati više od samog rituala, odnosno prilika da se uživa u mirnom i opuštajućem trenutku, kako ujutro, tako i navečer. Svojim raznolikim i čarobnim teksturama, Chanel Sublimage kolekcija poziva sve beauty ljubiteljice da iskuse ovaj neophodan korak u njezi lica na jedan novi i posebniji način način.

Sublimage kolekcija sastoji se od četiri proizvoda (za uklanjanje šminke, za čišćenje lica, za eksfolijaciju te za pročišćavanje i hidrataciju) koji se mogu koristiti samostalno ili se kombinirati, u skladu s vlastitim potrebama i željama – svaki proizvod u kolekciji redovitom uporabom ima isti rezultat: mekanu, zdravu i nahranjenu kožu te ten koji postaje čist, svjež i nevjerojatno sjajan.

Sublimage
Sublimage
Sublimage
Sublimage

Foto: Chanel

0