Novi neodoljivi make up za usne (i obraze) dolazi iz Chanela

Novi neodoljivi make up za usne (i
obraze) dolazi iz Chanela

Chanel kampanja

Linija proizvoda Rouge Coco iz Chanela, ovog proljeća ne samo da dobiva nove nijanse ikoničnog ruža Rouge Coco (točnije njih 18), već i jedan sasvim novi proizvod. Njegovo ime je Rouge Coco Lip Blush, dostupan je u 6 nijansi i radi se o make up za usne i obraze jedinstvene teksture.

Chanel Rouge Coco Lip Blush

Rouge Coco Lip Blush ponosi se mekanom i svilenkastom gel formulom, koja se jednostavno stapa s usnama i daje im prirodni dodir boje. No, možda najbolje od svega jest to što je ovaj proizvod također namijenjen i za obraze, te ih u trenutku obogaćuje HD pigmentima, istovremeno ih hidratizirajući. Formula je toliko lagana, da ćete odmah po nanošenju uopće zaboraviti kako nosite make up.

Chanel3

 

HyperFocal: 0

Rouge Coco Lip Blush, kao i drugi Rouge Coco proizvodi, sadrži Hydraboost kompleks, koji omogućuje laganu i ugodnu teksturu. Sastavljen je od biljnih ulja (jojobe, mimoze i suncokreta), pa hidratizira i njeguje osjetljivu kožu usana i obraza, a kokos u sastavu omekšava usne. Tu su i peptidi koji čine usne vizualno punijima dok nosite Rouge Coco Lip Blush. Proizvod se može nadograđivati, pa će vam jedna kapljica ovog gela omogućiti suptilni dodir boje, dok će tri kapljice rezultirati intenzivnijim i pigmentima bogatijim izgledom na usnama i obrazima. Uskoro ga očekujemo u prodaji i kod nas!

Chanel sjajila

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori