Sa svakim danom korištenja ovog balzama u boji, vaše će usne postajati sve ljepše

Sa svakim danom korištenja ovog balzama u boji, vaše će usne postajati sve ljepše

U prošlosti smo isprobale razne ruževe za usne i balzame u boji, različite teksture i dugotrajnosti… I kada bismo danas morale birati idealnu mazalicu za usne na dnevnoj bazi, to bi definitivno bili ruževi u formi toniranih balzama, koji su u jedno spojili ne samo dekorativnu, već i njegujuću funkciju.

Jedan od potencijalno najboljih proizvoda u kategoriji balzama za usne u boji ima poznata francuska beauty kuća Chanel. Ona nas je prije nekoliko godina u potpunosti osvojila uvođenjem Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Colour bulleta u svoju beauty liniju. Kao što mu samo ime govori, riječ je o super hidratantnom ružu za usne, koji im osigurava i boju i njegu, spajajući u jedan proizvod najbolje od klasičnog ruža i klasičnom balzama. Kod njega nas je osvojilo baš sve; od lakoće nanošenja fine, kremaste formule, preko srednje intenzivne boju koju ostavlja za sobom na usnama, pa do elegantnog finiša kojeg ostavlja za sobom. Jednom kada ga nanesete, toliko je ugodan, da komotno možete zaboraviti da ga nosite na usnama.

Omiljeni ruž dobio je nasljednika u balzamu: upoznajte Rouge Coco Baume

Danas vas upoznajemo s novim proizvodom za usne iz Chanel Beauty linije, na neki način povezanim s ovim obožavanim ružem. Nakon što se Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Colour pokazao velikim hitom za svakodnevno nošenje, Chanel se odlučio predstaviti novi potencijalni bestseller za sve žene u pokretu. Ovdje je riječ o Rouge Coco Baume A Hydrating Tinted Lip Balm, balzamu za usne čija je formula tonirana pa njegovim slojevitim nanošenjem možete doći do intenziteta boje koji vam najviše odgovara. Balzam je to za usne koji će za vas također preuzeti ulogu ruža za usne. Njegova najveća posebnost je sama formula koja njeguje usne dok ga nosite i svakodnevnim korištenjem čini ih sve ljepšima.

Jedinstvena formula koja usne čini punijima, zdravijima i ljepšima

Kako? Zahvaljujući sastojcima koji čine ovaj jedinstven balzam. Tu su uljni derivat ploda masline koji ima snažna antioksidativna svojstva, shea maslac i Chanelov The Hydraboost complex koji hidratizira usne do čak 8 sati. Zahvaljujući tome, usne dobivaju dugotrajnu hidrataciju i osjećaj ugode, a njihova ispucalost postaje stvar prošlosti.

Istraživanjem je otkriveno da nakon 28 dana, usne postaju putenije, punije i glađe (kliničkim ispitivanjem laboratorija na 20 žena). Ovaj revolucionarni Coco Baume stigao je i kod nas. U najljepšim bojama (njih 7!), već ga možete pronaći kao dio proljetne kolekcije, možete pronaći u našim parfumerijama.

Chanel Rouge Coco Baume u 7 neodoljivih nijansi:

Foto: Chanel Beauty, Instagram

Učitati još
Zatvori