Ruževi sa Chanelovim potpisom koje ćete poželjeti u kozmetičkoj torbici

Rouge allure ink fusion

Jesen volimo zbog brojnih noviteta koje nam donosi sa sobom, a posebne zanimljivosti uvijek pronađemo u beauty svijetu, s obzirom na to da je rujan poznat kao najuzbudljivije razdoblje u svijetu mode i ljepote. Jedan od noviteta koji uvijek s nestrpljenjem iščekujemo su oni sa Chanelovim potpisom, a ovog puta za oko su nam zapeli tekući ruževi Rouge Allure Ink Fusion koji dolaze u 12 novih nijansi, a među njima svatko može pronaći onu idealnu za sebe.

Novi ruž u kozmetičkoj torbici uvijek je dobra ideja. Osvježit će, ne samo make up look, nego i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, a neizostavan je proizvod, bilo da se radi o svakodnevnim prigodama ili onim svečanijim koje zahtijevaju i elegantniji izbor šminke. Favorita među ruževima nije jednostavno pronaći jer treba udovoljiti nekoliko zahtjeva: od dugotrajnosti, visoke pigmentacije pa do toga da ne isušuje usne, a ako još niste pronašli onaj idealan ruž, možda epitet omiljenog dobije Chanelov novitet koji je predstavljen ovih dana.

Chanel Allure Ink Fusion je visokopigmentirani tekući ruž obogaćen je vitaminom E koji hrani i njeguje usne te imat mat finish no pritom ne isušuje usne zahvaljujući kvalitetnoj formuli. Ovaj tekući ruž ima vodootpornu, dugotrajnu formulu koja na usnama može potrajati i cijeli dan. Usnama pruža svilenkast osjećaj te stvara wow-efekt. Ova kolekcija dolazi u 12 nijansi, a idealne su za jesenske dane jer se paleta boja proteže od nude preko pastelno ružičaste i crvene pa do bordo i boje vina.

Foto: Instagram

1