Isprobali smo Chanel puder koji je zbunio gotovo sve beauty influencere
Isprobali smo Chanel puder koji je zbunio gotovo sve beauty influencere

Isprobali smo Chanel puder koji je zbunio
gotovo sve beauty influencere

Jedan Chanelov puder uspio je zbuniti beauty influencere na svim mogućim društvenim mrežama. Radi se o Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch tekućem puderu, a ono što ljude zbunjuje je njegov izgled. Naime, on izgleda kao da su čestice pudera „zarobljene“ u vodi. Gotovo da i ne pričamo o puderu već toniranoj vodi za lice.

Redakcija Journala uspjela je pribaviti nekoliko primjeraka, a baš kao i beauty influencere i nas je na prvu začudio izgled ovog pudera. Uz njega dolazi i četkica, a bez obzira na njegov čudnovat izgled, zapravo ga je jako lako koristiti, pogotovo ako ste među onima koji vole prirodniji izgled.

chanel puder
LES BEIGES WATER-FRESH COMPLEXION TOUCH

Chanel puder za prirodni look

Naime, ovaj Chanelov puder ima laganu pokrivnu moć koja se može nadograditi. On je idealan za trenutno viralni prirodni, dewy look. On će poboljšati izgled kože, ali ona će i dalje izgledati kao prava koža, samo blistavije.

Mi smo ga probali nanositi na dva načina – prstima i četkicom, baš onako kako je i preporučeno na Chanelovoj stranici. Jednu „pumpicu“ proizvoda najprije smo istisnuli na ruku te smo prstima utapkali proizvod na lice, dok se nije stopio s kožom. Tako se dobije najlaganije prekrivanje i tako ga možete nanijeti samo na dijelove lica na koje biste inače nanijeli korektor. Za bolje blendanje koristite kist.

chanel puder
CHANEL
chanel puder

Ovaj puder, naravno, možete nanijeti i na cijelo lice, također prstima ili kistićem. Ova druga metoda nanošenja će vam dati nešto jače prekrivanje, ali ono će svejedno izgledati prirodno.

Upravo zbog svoje vodenaste teksture ovaj puder nije težak na licu i nećete imati osjećaj kao da imate masku. Ugodan je za cjelodnevno nošenje, ali možda ćete ga morati malo popraviti u danu. Još jedna bitna stavka je i ta da se lako čisti. Nema tu potrebe za žestokim „ribanjem“ i natezanjem kože lica. Dovoljan vam je nježni micelarni čistač.

Voda čini gotovo 60% ovog proizvoda, a u njemu su i antioksidativni sastojci poput ekstrakta jasmina. Oni tijekom dana štite kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Radi se o proizvodu koji, zahvaljujući emolijentnim sastojcima poput ekstrakta tamarinda, pruža koži potrebnu hidrataciju zbog čega ona izgleda odmorno i svježe.

FOTO: Instagram (@matildadjerf, @beautylookbook)

Učitati još
Zatvori