Nakon stoljeća Chanel No.5 mirisa dolazi No.1 De Chanel

2021. godina obilježila je stoljeće legendarnog Chanel mirisa No.5, a sada je na red došlo stoljeće Chanel mirisa No.1.  Nova kolekcija modne kuće No.1 de Chanel u potpunosti je okrenuta skinimalističkom pristup ljepote, a inspirirana je originalnim holističkim konceptom Gabrielle Chanel. Inspiracija za novu kolekciju seže još u sami osnutak brenda Chanel –  ‘Od samih svojih početaka, Chanel je anticipirao budućnost, gledajući ljepotu prema viziji naslijeđenoj od Gabrielle Chanel: nema dualnosti između uma i osjetila, nema razlike između razuma i osjetljivosti, nema odvajanja tijela i emocija.’

Crvena kamelija zvijezda je Chanel No.1 kolekcije

Nova Chanel No.1 kolekcija sastoji se od samo devet proizvoda. Uključuje proizvode za njegu kože, višenamjensku šminku i mirisnu maglicu. Kolekcija se bazira na izmijenjenoj formuli koja se temelji na revitalizirajućim učincima cvijeta crvene kamelije. Fokus cijele kolekcije jest na vitalnosti – ključnom svojstvu ekstrakta crvene kamelije. Stoga u kolekciji možemo pronaći razne skincare proizvode, ali i višenamjenske proizvode poput lip and cheek tint koji se može upotrijebiti kao balzam za usne ili rumenilo. Možda je čak i glavna zvijezda kolekcije i potpuno novi miris No.1 de Chanel L’Eau Rouge. Formuliran s crvenom kamelijom, parfemska vodica je osvježavajuća i prožeta cvjetnim notama.

Također, Chanel se okreće prema standardima održive ljepote. Opcije za ponovno punjenje, uklonjeni papirnati letci, poklopci izrađeni od recikliranih materijala i više od 80 % ambalaže asortimana koja je napravljena od stakla označava dobrodošlicu u ekološki svjesnu proizvodnju.

Foto: Chanel

0