Po prvi put u povijesti kultni CHANEL parfem ima novi dizajn bočice
Po prvi put u povijesti kultni CHANEL parfem ima novi dizajn bočice

Po prvi put u povijesti kultni CHANEL
parfem ima novi dizajn bočice

Svi imamo avanturu s N°5 za podijeliti. Kultni CHANEL parfem prožeo je naša sjećanja na takav način način, da sama njegova prisutnost može potaknuti uspomene na određenu situaciju i prisjetiti na osmijeh, putovanje, voljenu osobu ili emociju. CHANEL N°5 je dalekosežni mozaik koji nadilazi prolaznost vremena i zadržava izvanrednu lakoću mogućnosti u svom mirisnom tragu. To je obećanje dato 2016., kada je N°5 L’EAU rođen – novi, kultni očaravajući miris cvjetne svježine i esencije bez presedana. Aktivan izvor energije, svjetlost i prozirnost, ali s dovoljno stabilnosti da se usidri i bude prisutan u trenutku.

CHANEL N°5 L'EAU (2)

Kultni CHANEL miris

Riječ je o impulzivnoj blistavoj kapi čije blistave citrusne zrake lebde prema nebu, uzdignute aldehidima. Zatim dolazi cvjetni vrtlog jasmina, ruže i ylang-ylanga, a na kraju dinamični vetiver i cedar. Miris je to koji izaziva ovisnost, jednostavan u svojoj sofisticiranosti i sposoban pretvoriti najluđe snove u stvarnost. Tekućina i snažna kap koja ide protiv toka i udomljuje svaku emociju u svijetu. S njim možemo biti sve – bezbrižni, radosni, misteriozni, hrabri, punu želja – i sve suprotno od toga. Ovaj cvjetni miris može ispuniti trenutne potrebe i osloboditi emocije u nekoliko sekundi, u trenutku. To je mirisni odjevni predmet prikladan za svaku priliku i svaku emociju. Uvijek je spreman, tako da možete biti tko želite, kada to želite. Hrabro i uz potpunu slobodu.

CHANEL N°5 L'EAU (1)

Po prvi put u novoj bočici

Shvaćajući nebrojene moći ovog čudesnog mirisa značilo je stvarati neočekivano. Po prvi put u povijesti kuće CHANEL, N°5 L’EAU ostavio je svoju povijesnu bočicu iza sebe. Moćna esencija nosi drugu kožu od stakla koja utjelovljuje tajnu alkemiju između snage i krhkosti stvorenu da uhvati vrijeme koje prolazi i vidjeti kako kruži prije nego što nestane. Kap života u novom ruhu, ali samo na trenutak, dok traje ovo ograničeno izdanje. Konačno, moć sadašnjosti može se držati u jednoj kapi, na dlanu. Ova kolekcionarska bočica ima zaobljen, eteričan oblik i strukturu. Mala je, ovalna i prozirna, nalik na kamenčić. Ili snop svjetlosti uhvaćen u zapanjujućoj jednostavnosti. To je bočica dizajnirana da usidri osjećaj prirodne životne sile. Snaga i dašak života odjeveni u staklo prenose nas u novu, uzvišenu dimenzija, prepunu zanosne energije. Bočica, kao i miris, prenosi važnost življenja.

CHANEL N°5 L'EAU (1)
CHANEL N°5 L'EAU (4)

Tajna namijenjena za dijeljenje

To je parfem koji se nosi posvuda. Imajući ga uz sebe, uvlači nam se pod kožu i predstavlja našu suštinu. Znajući tko smo, ono obuhvaća svaki naš pokret, kap po kap. Čuje i prati otkucaje našeg srca te nas neprestano transformira u novog sebe, svaki dan. Poput svjetiljke koja osvjetljava nešto u nama. Tajna namijenjena za dijeljenje. Boca je balans koji ne može stajati sam. Spremno prelazi iz ruke u ruku i iz života u život u jednom uzbudljivom ples, poput visokonaponskog voda koji nas povezuje,  tako da smo zajedno, uvijek spremni za iskusiti život punim plućima.

CHANEL N°5 L'EAU (1)

Foto: CHANEL

Učitati još
Zatvori