Najšarmantnija pudrijera sezone stigla je u prodaju i kod nas

Inspirirana djelovanjem svježeg zraka na kožu, linija LES BEIGES iz CHANEL-a tijekom posljednjih nekoliko sezona uvela je nove instinktivne korake uljepšavanja. Kreirana za žene koje traže autentičnost / izvornost/ i slobodu, ona “oksigenira” ten oponašanjem svih nijansi gole kože na svježem zraku. Ova paleta boja potaknula je želju za nenametljivom sofisticiranošću. Bezvremenski i prepoznatljiv prirodni zdravi sjaj. S LES BEIGES, Lucia Pica, globalna CHANEL kreativna direktorica za make up i boje, nastavlja svoju potragu za ovim prozračnim teksturama. U suradnji sa CHANEL Studijom za kreiranje make upa i CHANEL Istraživanjima, ona pruža originalno viđenje tena u 2019. godini i vodi nas dalje od pigmenta.

Linija LES BEIGES učinila je prirodnost stilom po sebi, a eleganciju samoj po sebi razumljivom istinom.

Kolekcionarski puder ‘Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder’

Što se tiče legendarnog LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER, on otkriva svoj prepoznatljiv potpis koji ga čini još poželjnijim.

Sve je počelo s LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER PRAHOM. U pozadini ovog sada kultnog pudera stajala je želja da se ten oslobodi ritma izmjena godišnjih doba i moda i da se tijekom cijele godine pokaže izgled tena kao da je na svježem zraku. Osjećaj kisika na koži. Jedinstvenu svježinu. Očigledan i osnovni zdrav sjaj.

Ove se godine LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER smjestio u novom pakiranju limitiranog izdanja. Formuliran bez SPF-a, puder dolazi u sedam nijansi (N°10, N° 20, N° 30, N° 40, N° 50, N° 60, N° 70), smješten u crno obrubljenu bež kutijicu s imenom “Chanel” u rukopisnom stilu. Kao spontani potpis, točna kopija potpisa Gabrielle Chanel, također i reljefno istaknut na puderu.

Pronaći ga možete u hrvatskim parfumerijama po cijeni od 422 kune.

 

Foto: Chanel Beauty

0