Micelarna voda od koje se ne odvajamo ovog ljeta

Micelarna voda od koje se ne
odvajamo ovog ljeta

@thefrenchkoala

O popularnosti micelarnih voda više ni ne treba puno pričati. Većina nas voli ih i koristi i čini dijelom svoje uobičajene beauty rutine. Nama osobno, micelarna se otopina često nađe kao korak u rutini dvostrukog čišćenja lica. Micele, koje djeluju poput magneta, moćne su čestice koje s lica skidaju make up i nakupljenu nečistoću, a novije formule imaju i neke dodatne benefite, poput micelarne vode iz Chanela koja je upravo stigla na naše tržište.

Chanel L’Eau Micellaire

L’EAU MICELLAIRE, micelarna je otopina formulirana s 96% sastojaka prirodnog porijekla, koja je stvorena za sve, bez obzira na tip kože i način šminkanja. Ona pruža neusporediv osjećaj svježine, a samo uklanjanje šminke pretvara u pravi trenutak užitka. Jesmo li spomenuli i da se bori protiv onečišćenja i preuranjenog starenja kože?

Tu svoju sposobnost zahvaljuje morskim aktivnim sastojcima koji su se našli u ovoj bezalkoholnoj formuli. To su plava mikroalga protiv nečistoća te ekstrakt caklenjače koji jača kožu. Obdarena prirodnim mehanizmom protiv onečišćenja, plava mikroalga posjeduje sposobnost zaštite stanica od mikro-stresa uzrokovanog onečišćenjem. Što se ekstrakta caklenjače tiče, zahvaljujući njezinoj sposobnosti samoregulacije razine vode, on pruža dvostruko djelovanje jačanja i hidratacije, s dodatkom sredstava koji povećavaju vlažnost kože.

L’Eau Micellaire prilagođena je svim, čak i najosjetljivijim tipovima kože, te osigurava savršeno čišćenje i uklanjanje make upa s usana, lica i očiju, čak i kod dugotrajnih i vodootpornih formula. Pronaći ju od sada možete i u hrvatskim parfumerijama.Chanel L’Eau Micellaire – 150ml/312kn

Foto: Instagram, Chanel

Učitati još
Zatvori