Kolekcija koja donosi savršeni proizvod za čišćenje lica za svaki tip kože

Kolekcija koja donosi savršeni proizvod za
čišćenje lica za svaki tip kože

chanel-beauty-cleansers-5

Iza svake njegovane, zdrave i sjajne kože krije se pomno odabrana beauty rutina koja započinje s čišćenjem lica. Svakodnevno čišćenje lica jedan je od onih jednostavnih, ali neizmjerno bitnih koraka na putu do besprijekorne kože lice. Bez prostora za kompromis, čišćenje lica istovremeno zahtijeva disciplinu, ali i donosi umirujući i osvježavajući dnevni ritual kojeg ćete s nestrpljenjem iščekivati na početku  i kraju svog dana. Beauty kuća Chanel ovog proljeća donosi kolekciju luksuznih, raskošnih i njegujućih proizvoda za čišćenje lica za svaki tip kože. Posvećena svim ženama, Chanel The Cleansing kolekcija donosi proizvod za svaki tip kože i za svaki make up koji morate očistiti.

NOVA CHANEL KOLEKCIJA ZA ČIŠĆENJE LICA

Jednostavna i efektivna, nova Chanel The Cleansing kolekcija donosi šest novih proizvoda u šest različitih tekstura za jedan savršeni dnevni beauty ritual. Posvećena stvaranju osjećaja svježine, nova Chanel kolekcija proizvoda za čišćenje lica taj svakodnevnih i svima poznati beauty korak transformira u umirujući ritual. Osim sasvim novog osjećaja koji uvodi u svakodnevno čišćenje lica, Chanel proizvodi za čišćenje lica krasi istovremeno nevjerojatna moć skidanja svake šminke, čak i onih tvrdoglavih vodootpornih maskara i najizdržljivijih ruževa za usne, te sitnih čestica nečistog zraka.

chanel-beauty-cleansers-1

The Cleansing kolekcija donosi šest različitih proizvoda za čišćenje među kojima će baš svatko lako pronaći onaj savršeni za svoj tip kože i svoje potrebe. Od nježnog i umirujućeg ulja, kreme za čišćenje koja se pretvara u raskošni mousse, osvježavajućeg tonika, sasvim jednostavnog mlijeka za čišćenje lica, ali i mlijeka u dva nova izdanja koja krase inovativne formule uz pomoć kojih se tijekom čišćenja pretvara u ulje ili vodu.

Novu Chanel kolekciju proizvoda za čišćenje lice upoznajte u nastavku, a od 1. lipnja pronađite na svim prodajnim mjestima beauty kuće Chanel. Novosti iz svijeta Chanel beauty proizvoda pratite na službenoj stranici beauty kuće i Chanel Beauty Instagram profilu.

Chanel L'Huile Anti-Pollution Cleansing Oil

Chanel L’Huile Anti-Pollution Cleansing Oil

Chanel La Mousse Anti-Pollution Cleansing Cream to Foam

Chanel La Mousse Anti-Pollution Cleansing Cream to Foam

Chanel Le Tonique Anti-Pollution Invigorating Toner

Chanel Le Tonique Anti-Pollution Invigorating Toner

Chanel Le Lait Anti-Pollution Cleansing Milk to Oil

Chanel Le Lait Anti-Pollution Cleansing Milk to Oil

Chanel Le Lait Anti-Pollution Cleansing Milk to Water

Chanel Le Lait Anti-Pollution Cleansing Milk to Water

Chanel Le Lait Anti-Pollution Cleansing Milk

Chanel Le Lait Anti-Pollution Cleansing Milk

Foto: Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori