Znamo kada u prodaju stiže jedno od najljepših pakiranja Chanelovog parfema dosad

Znamo kada u prodaju stiže jedno od najljepših pakiranja Chanelovog parfema dosad

Svaka sezona donosi nam brojne beauty novitete, no posebno se veselimo onima u jesenskom i zimskom razdoblju – u skupinu onih koje jedva čekamo isprobati pripada i Chanelov novitet koji je francuska luksuzna kuća pripremila za siječanj 2020., taman na vrijeme da novu godinu započnemo mirisno i sa stilom.

Riječ je o možda najzanimljivijem pakiranju Chanelovog parfema dosad. Naime, četiri mirisa dolaze u u ružičastom pakiranju u kojem su posloženi poput – olovaka. U pakiranju Perfume Pencils, odnosno Crayons de Parfum, svaka od olovaka, odnosno svaki od parfema, dolazi u jednoj pastelnoj boji: svijetlija i tamnija ružičasta, boja pistacija i boja breskve, a ovako u kompletu izgledaju uistinu neodoljivo te osvajaju na prvi pogled.

Unutar svake olovke nalazi se mirisna futrola koja omogućava nanošenje parfema u samo jednom potezu, a malena je futrola kao stvorena za putovanja. Pakiranje dolazi s četiri različita mirisa iz slavne Chance mirisne linije: Chance, Chance Eau Fraîche, Chance Eau Tendre i ChanceEau Vive, a cijena pakiranja je 75 eura. Uskoro ćemo znati i koja će cijena vrijediti kod nas, no ono što je sigurno jest datum lansiranja parfemskih olovaka u parfumerije, pa tako i one hrvatske, a to je 15. siječnja! Preporučamo da upravo onda zavirite u naše parfumerije i da svakako posjetite Chanel Espace Parfums u sklopu Martimexa na Trgu bana Jelačića, gdje vas čeka pravo mirisno carstvo kuće Chanel.

Perfume Pencils
Perfume Pencils

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori