Obožavate Chanel Chance parfeme? Novitet u našim parfumerijama je Chance ulje za kosu

Obožavate Chanel Chance parfeme? Novitet u našim parfumerijama je Chance ulje za kosu

Jedna od najpoznatijih mirisnih obitelji na svijetu svakako je Chanelov Chance. Sada već kultna linija mirisa kroz godine je stekla pravu malu vojsku obožavateljica diljem svijeta, koje svako novo lansiranje unutar Chance obitelji prate s velikom pozornošću.

Što sve uključuje dosadašnja Chanel Chance mirisna obitelj?

Tu su originalni Chance (lansiran 2002. godine kao cvjetni parfem vrlo vedrog karaktera), zatim Chance Eau Tendre, Chance Eau Vive i Chance Eau Fraîche, članovi ove mirisne obitelji koji su dostupni u niz varijanti; od Eau de Toilette edicije u prepoznatljivoj okrugloj bočici, preko mirisnih gelova za tuširanje, krema i ulja za tijelo, pa sve do parfemskih vodica za kosu. Svaki od navedenih proizvoda poseban je na svoj način i donosi zaokruženu njegu tijela koja za sobom ostavlja neodoljiv Chance miris.

Linija se s godinama razvijala i u smjeru parfema u gelu i u jastučiću, a najveće oduševljenje izazvala je nedavna objava kako će Chance parfemi od ove godine dolaziti i u obliku olovaka. Taman kada smo mislili da je to najveće lansiranje za ovu godinu unutar Chance obitelji, Chanel nas je razveselio još jednim novitetom – Chance Eau Tendre uljem za kosu!

Chance Eau Tendre ulje za kosu

Chance Eau Tendre, blag i nježan cvjetno-voćni miris, sada je dostupan u novom, jedinstvenom proizvodu kao ulje za kosu koje objedinjuje njegu i miris. Njegova formula obogaćena uljem jojobe kosu čini mekom, sjajnom i laganom. Nanesite malu količinu Chance Eau Tendre ulja na kosu, po dužini, sve do vrhova za glatku i nježno namirisnu kosu.

Ulje dolazi u bočici od 35ml, a nabaviti ga možete u našim parfumerijama po cijeni od 571.00kn.

Foto: Pexels, Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori