Prvi Chanel Beauty kreativni studio na svijetu otvoren je u srcu Zadra

Prvi Chanel Beauty kreativni studio na
svijetu otvoren je u srcu Zadra

Zadar, koji je i ne tako davno proglašen najboljom europskom destinacijom (bilo je to 2016. godine), ovog ljeta dobio je još jednu sjajnu promociju u očima svjetske javnosti. Naime, u samom srcu grada, na sada već planetarno poznatim Morskim orguljama, Chanel je prije tri dana otvorio svoj kreativni beauty studio – prvi takve vrste na svijetu.

Journal.hr imao je prilike prisustvovati njegovom otvorenju i iz prve ruke otkriti što sve jedan takav kreativni studio Chanel Beautyja podrazumijeva. Prostor u koji i vi možete navratiti svakog dana proteže se na otprilike 82 metara kvadratna i uz prizemlje ima i terasu na krovu, s koje puca uistinu čaroban pogled na obalu. Dizajniran je kako bi kupci i svi obožavatelji Chanela još bolje upoznali i doživjeli brend, kao i njegovu moć transformacije.

Play With Colors kreativni studio otvoren je od 25. srpnja do 31. kolovoza (u međuvremenu će se seliti na još jednu lokaciju – zadarski Forum), a suvremeno uređen prostor poziva da uronite u svijet Chanel parfema i make upa i iskusite kreativnost i ekspertizu brenda, uz pomoć beauty stručnjaka koji se nalaze na licu mjesta – točnije 5 make up artista i 12 beauty savjetnika.

Kreativni studio Chanel Beautyja mnogo je više od beauty butika u koji ćete doći kupiti Chanelove proizvode – ovdje se možete opustiti uz koktele, s prijateljicama istraživati make up i parfeme ili se prepustiti u ruke stručnjaka i napraviti make up i manikuru ili tretman lica.

Ultimativno Chanel iskustvo podrazumijeva čak 7 besplatnih usluga; Express your style s make up artistom, Perfect Brow, Skincare essential tretman s kojim ćete dobiti personaliziranu njegu lica… Priča završava s parfemima koji su zaštitni znak kuće Chanel, pa ovdje možete isprobati i nabaviti sve bestsellere brenda, kao i najnoviji Bleu de Chanel miris.

Ako se nađete u Zadru, obavezno posjetite ovaj kreativni studio i dobro se zabavite. Otvoren je svakog dana od 9 ujutro do 11 navečer, a svoje iskustvo možete označiti na društvenim mrežama s hashtagom #playwithcolors.

 

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori