Obožavat ćete ove kapsule za lice uz koje crvene fleke nestaju u trenu

Obožavat ćete ove kapsule za lice uz koje
crvene fleke nestaju u trenu

Neke flekice i mrlje na licu možda već prihvaćate kao dio sebe jer ih toliko dugo imate da ste se već naviknuli na njih i teško vam je zamisliti se bez njih. To su najčešće ožiljci od vodenih kozica, madeži i pjegice. Na neke se tragove na koži puno lakše naviknemo nego na druge, no pojavu crvenih mrlja na koži rijetko tko može ignorirati, a ponekad ih se prilično teško riješiti. Nitko se ne bi trebao sramiti svog crvenila, no poželite li to promijeniti, taj cilj neće biti toliko jednostavno postići. Pogotovo bez recepta. Međutim, beauty entuzijastice otkrile su jedan proizvod koji je jednako dobar kao i oni koje možete dobiti u ljekarni. Radi se o visokotehnološkom i povoljnom proizvodu brenda Elizabeth Arden, a to je Ceramide Capsules Advanced Daily Youth Restoring Face Serum. Prema brojnim recenzijama radi o pravom game-changeru.

Moćnija zaštitna barijera kože uz Ceramide Capsules Advanced

Mnogi su već imali priliku isprobati ove kapsule i oni tvrde da čine čuda. Neki su očarani njihovim djelovanjem te ističu da su već godinama imali crvene mrlje rozaceje na licu, a nakon samo tjedan dana korištenja kapsula, gotovo su im sve mrlje nestale s lica. Koliko god njega kože može biti frustrirajuća, onaj osjećaj kad napokon pronađete učinkovit proizvod je doista nevjerojatan. Mnogi kupci napominju da im se sviđa kako je serum svojim dizajnom zaštićen od oksidacije. Svaka se kapsula pojedinačno otvara prije korištenja, tako da nikada ne morate brinuti o tome da će se serum pokvariti ili oksidirati jer ne dolazi u dodir sa zrakom. Ceramidi u ovom serumu jačaju zaštitnu barijeru koja zadržava vlagu u vašoj koži. Uz to, uspješni su borci protiv bora, suhoće, neujednačenog tona kože i gubitka čvrstoće.

Prema svima onima koji su isprobali ove kapsule rezultati su trenutni i trajni. Neki ističu da koža ovaj serum upija poput vode, a on pritom zaglađuje linije i pojačava sjaj. Drugi tvrde da su, nakon što su svugdje tražili nešto za liječenje suhe i bolne kože koja se ljušti, vidjeli ogromno poboljšanje nakon korištenja Elizabeth Arden kapsula. Dodavanjem ovog proizvoda u svoju jutarnju rutinu, mogli bi se riješiti crvenila i natečenosti, a ostat će vam samo glatka koža. S obzirom na to da je zima i službeno stigla, taman smo na vrijeme otkrili ovaj savršen proizvod za njegu.

Elizabeth Arden Ceramide Capsules Advanced možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori