Ovaj viralni proizvod za njegu lica uistinu je vrijedan hypea

Ovaj viralni proizvod za njegu lica
uistinu je vrijedan hypea

U nastojanju da se riješite akni i prištića koji su vam ovih dana možda zahvatili lice, jedna od najboljih opcija je kvalitetna maska za lice. Od svih koje postoje na tržištu, jedna je postala pravi hit na TikToku. Naime, ako ste se zatekle kako skrolate po ovoj društvenoj mreži, gotovo sigurno ste mogle vidjeti nekoga kako koristi Caudalie Instant Detox masku. Ona je postala viralna, a oni koji su ju isprobali kažu da je nevjerojatna za uklanjanje mitesera, sužavanje pora i pružanje koži blistavog izgleda.

Caudalie Instant Detox maska pruža koži lica zdrav sjaj

Ako ne vjerujete TikToku, dobro je znati da ova maska ​​ima preko 500 recenzija od pet zvjezdica na Sephori te više od 1000 recenzija od pet zvjezdica na Amazonu. Stoga je jasno da je ova maska ​​iznimno voljena. Ako uz akne imate prilično suhu kožu, onda ste vjerojatno uvijek u potrazi za proizvodima koji ju ne iritiraju ili dodatno isušuju. Caudalie Instant Detox maska ​​formulirana je s glinom ruže koja pomaže u pročišćavanju kože. Uz to, sadrži i kofein koji smanjuje natečenost. Također, ovaj proizvod je veganski, bez glutena i cruelty-free. Caudalie predlaže korištenje ove maske dva puta tjedno.

Nakon nanošenja potrebno ju je ostaviti da djeluje. Nakon toga, maska se ispere toplom vodom kako bi se razotkrila osvježena koža lica. Nakon korištenja maske koža neće biti niti malo isušena, čak ni na kritičnim područjima u kutevima usana ili uz nosnice. Iako ova maska ​​neće u potpunosti ukloniti sve mitesere, pomoći će isušiti neke od prištića bez uzrokovanja ljuštenja. Pore također postaju manje vidljive, a lice blista zdravim sjajem.

Zaslužit će mjesto u prvom redu u vašoj skincare rutini

Kao ni ostali proizvodi brenda, ova maska cijenom ​nije najpovoljnija, ali mnogi smatraju da se u nju isplati uložiti budući da ne treba velika količina prilikom jednog korištenja i ne koristi se svaki dan. Stoga bi vam mogla potrajati prilično dugo. Ako se želite boriti protiv umorne kože i neujednačenog tena te pružiti koži trenutni sjaj – Caudalie Instant Detox maska ​​je odličan početak. Brzo će zaslužiti mjesto u prvom redu u vašoj skincare rutini.

Caudalie Instant Detox masku za lice možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori