Pronašli smo čak 10 puta jeftiniju verziju bronzer palete koja je osvojila brojne nagrade
Pronašli smo čak 10 puta jeftiniju verziju bronzer palete koja je osvojila brojne nagrade

Pronašli smo čak 10 puta jeftiniju verziju bronzer palete koja je osvojila brojne nagrade

Na stalno rastućem tržištu, pronalaženje savršenog proizvoda koji odgovara vašoj vrsti i tonu kože nije jednostavan podvig, pogotovo kada su u pitanju šminka i skincare. Jednom kada ga otkrijete, teško je pustiti, čak i ako njegova cijena nije baš mala. No, tu u pomoć priskaču dupesi odnosno zamjene ili duplići za proizvode većeg cjenovnog ranga. Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow contour palette jedan je od onih proizvoda koji su osvojili brojne beauty nagrade. Naravno, dobio je i svog pristupačnijeg duplića.

 Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow contour palette

Bronze & Glow konturna paleta pomoći će vam da stanjite, konturirate i istaknete svoje crte lica za nevjerojatan izgled spreman za crveni tepih. Ova nijansa je savršena za svijetle do srednje tonove kože za gradivo, suptilno prekrivanje. Bronzer je mješavina bisernog sjaja i pigmenta koji pomaže konturirati vaše lice i oponaša osunčanu kožu. Highlighter ima zlatnu podlogu za univerzalno laskanje svakom tonu kože, s tehnologijom Light Flex za hvatanje i reflektiranje svjetlosti upravo tamo gdje želite.

Catrice Holiday Skin Bronze & Glow Palette vs.  Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow contour palette

Holiday Skin Bronze & Glow daje vam savršeno preplanuli ten u samo nekoliko poteza četkicom. Paleta kombinira bronzer i highlighter – obje imaju laganu, meku teksturu koja se lako nanosi i blenda. Tamnije i svjetlije boje također su izvrsne za naglašavanje kontura vašeg lica. Ove dvije palete imaju vrlo sličan izgled, ali i ime.

Dostupnost i cijena

Cijena Charlotte Tilbury palete je 67 eura, a možete je naručiti putem Charlotte Tilbury stranice ili na određenim stranim beauty web shopovima. Catrice paletu možete također pronaći na webshopovima ili u drogerijama po cijeni od pet od sedam eura.

Foto: Instagram (@staceytoner_artsy, @irinabud_nik)

Učitati još
Zatvori