Najneobičnija bočica parfema

Najneobičnija bočica parfema

Svojim revolucionarnim proizvodom u svijetu mirisa Carolina Herrera slavi žensko osnaživanje. Good Girl Eau de Parfum Légère najavljuje novu eru u svijetu mirisa, ali i za sam Herrera brand, stvaranjem orijentalno cvjetnog mirisa izgrađenog oko DNK legendarnog mirisa Good Girl. Taj je miris izgrađen oko elokventnog para jasmina, amblema kuće Carolina Herrera, i opojne, iznenađujuće note tonke.

Carolina Herrera Good Girl Légère parfem

Na tržištu kojim upravlja brza moda i gdje se mirisi lansiraju skoro svaki dan, Good Girl Eau de Parfum postao je klasik i jedan od najprodavanijih mirisa na svijetu. To je prekretnica koju Carolina Herrera želi ponoviti korištenjem drukčije vrste jasmina u novom mirisu Eau de Parfum Légère: imperijalni jasmin sambac, nježniji cvijet vrhunske kvalitete.

EDP Légère odaje počast jakim ženama i njihovom „alegría de vivir“ konceptu življenja i poziva nas da budemo ono što želimo biti i da prihvatimo sve uloge koje želimo. Miris govori o modernoj femme fatale koja se usuđuje poigravati slatkoćom nota tonke i Dulce de Leche, senzualnog deserta od slatkog mlijeka.

“Blistavost ovog mirisa se otvara poput cvijeta i rezonira dan i noć. Ne nameće se već se prilagođava našoj kameleonskoj osobnosti. Odaje počast smionoj i snažnoj ženi. Légère (svjetlo) nije sinonim za svježe u ovom slučaju, EDP Légère je intenzivan kao i prethodni Good Girl miris. Kvaliteta sirovina je iznimna, a sam miris traje jako dugo na koži”, opisuje Louise Turner, parfumer.

Carolina

Miris je upakiran u crnu lakiranu bočicu s rebrasto zlatnom potpeticom i kompleksnim unutarnjim sustavom za raspršivanje mirisa. “Željeli smo objekt, a ne bočicu. Što je moćnije od toga da je u formi štikle? Trebalo nam je četiri godine i 600 testiranja kako bi je usavršili, a za ovu novu bočicu bilo je potrebno još sto“, objašnjava Carolina Herrera de Baez, kreativna direktorica mirisa Carolina Herrera. Boja je bila izazov: tamno plava na vrhu i prozirna na dnu. Štikla, simbol ženske moći, oduševila je javnost: “Djevojka nikada nema dovoljno cipela. Ako vam kažu da ih imate previše, prestanite s njima razgovarati”, preporučuje Carolina Herrera.

Carolina2

Model i predana poduzetnica Karlie Kloss savršeno je utjelovljenje  glamura i autentičnosti ovog novog aromatičnog poglavlja koje otvara Good Girl Eau de Parfum Légère.

Preporučene maloprodajne cijene:

CH GG LEGERE EDP 30 ML – 478.00 kn

CH GG LEGERE EDP 50 ML – 699.00 kn

CH GG LEGERE EDP 80 ML – 919.00 kn

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori