Ulje koje preko noći rješava upale, suhoću i crvenilo osjetljive kože lica

Ulje koje preko noći rješava upale, suhoću
i crvenilo osjetljive kože lica

Nalazite li se među mnogima koji se godinama bore s problemom akni i preteških proizvoda koji začepljuju pore? Vjerojatno ste zbog toga postali preoprezni oko toga što nanosite na svoju osjetljivu kožu. No, s vremenom učimo i uspijevamo sve bolje razumjeti svoju kožu, a potom i kreirati rutinu koja služi našem tenu na najbolji mogući način. Kad uz to nastaju novi proizvodi još boljih formula, to postaje sve jednostavnije. Tako je nedavno Calm Pure Radiance Oil, brenda True Botanicals, postalo sastavni dio skincare rutina mnogih beauty entuzijastica diljem svijeta iz više razloga.

Calm Pure Radiance Oil kreirano je za najosjetljiviju kožu lica

True Botanicals odavno nudi dva luksuzna ulja za lice koja su prikupila velik broj obožavateljica, ali najnoviji dodatak asortimanu mogao bi postati vaš apsolutni favorit. Radi se o Calm Pure Radiance ulju. Njega čini posebno formulirana mješavina sastojaka za najosjetljiviju kožu lica i cilj mu je rješavanje svih nuspojava koje su najčešće vezane uz osjetljivu kožu. Tako će eliminirati upale i crvenilo te veće probleme kao što su hiperpigmentacija, rozaceja i ekcem. Ono također djeluje kao anti-age tretman koji usporava nastanak finih linija i bora.

Radi se o posebnoj mješavini ulja koja su poput slasnog pića za vašu kožu. Ulje sjemenki krastavaca odmah prodire u kožu kako bi pojačalo njezina protuupalna svojstva, dok svježi organski đumbir popravlja oštećenja od sunca i pomlađuje umornu kožu koja potom izgleda sjajnije i mladoliko. Nevenovo ulje pruža antibakterijska svojstva i sprječava mrlje, suhoću i iritaciju, dok hranjivo ulje jojobe nudi hidratantne i anti-aging benefite.

Ovo umirujuće ulje brzo je postalo poput protuotrova za razne reakcije osjetljive kože lica. Beauty entuzijastice se često oslanjaju na njega i nakon primjene agresivnijih aktivnih sastojaka kako bi ublažile potencijalne nuspojave. Također, ono smanjuje mrlje i daje zdrav sjaj koži preko noći. Uz to, pakiranje bi uistinu trebalo potrajati neko vrijeme jer dovoljne su tri kapi za cijelo lice. Iako je cijena prilično visoka, benefiti koje nudi ovo ulje su neusporedivi s mnogim drugim uljima za lice.

Calm Pure Radiance Oil možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori