Omiljeni brend Byredo ima novu kolekciju tekućih ruževa
Omiljeni brend Byredo ima novu kolekciju tekućih ruževa

Omiljeni brend Byredo ima novu
kolekciju tekućih ruževa

Tekući ruževi u zadnjih nekoliko godina postali su jedan od najpopularnijih beauty proizvoda. Možda je njihova popularnost toliko velika upravo zbog njihove duge postojanosti. Kao jedni od najpopularnijih tekućih ruževa ističu se oni matt, a njihova popularnost je izrazito velika upravo zbog činjenice da ih zaista možemo nositi cijeli dan. Međutim, zadnjih mjeseci tekući ruževi s novim formulacijama koje obećavaju veći sjaj i prirodnost – postaju sve veći hit. Točnije, zadnje dvije godine vlada trend prirodne šminke koji sve više viđamo u gotovo svakom beauty segmentu. Jedan od beauty segmenata koji se okreće neutralnim i prirodnim nijansama su upravo ruževi, a jedan od novih tekućih ruževa za koji smo sigurni da će postati must-have proizvod mnogih je Byredo Liquid Lipstick Vinyl.

Omiljeni brend Byredo izbacio je nove tekuće ruževe za usne

Byredo nova kolekcija Liquid Lipstick Vinyl dostupna je u 10 neutralnih nijansi koje su idealne za svaki dan. Uz neodoljive neutralne nijanse možemo pronaći i proziran tekući ruž. Cijela kolekcija je veganska, a formulacija i sastojci poput shea maslaca hidratizirat će vaše usne.

Byredo je inače omiljeni brend parfema mnogih, njihovi niche parfemi svjetski su poznati, a često se opisuje kao miris koji nose sve it djevojke. Ovo je prva kolekcija tekućih ruževa ovog brenda, a ujedno je i idealna prilika za tranziciju u širi spektar beauty svijeta. Svoj Byredo tekući ruž možete potražiti na službenoj web stranici.

 

Foto: Byredo

Učitati još
Zatvori