Brend inspiriran drevnom egipatskom ljepotom otvorio trgovinu u srcu Zagreba

Nova beauty oaza u Zagrebu

Kraljica Kleopatra, žena koja je otkrila blago koje obnavlja i pomlađuje – soli, minerale i blato Mrtvog mora koje je i sama koristila u njezi kože, danas bi bila sretna da živi u Zagrebu i na dohvat ruke joj je luksuzni brend Kedma koji je upravo uselio u šarmantni prostor na broju 12 zagrebačke Masarykove ulice. Ova kozmetika na bazi prirodnih eliksira mladosti, ljepote i zdravlja iz dubina Mrtvog mora, meke koju redovito posjećuju svi najpoznatiji svjetski dermatolozi, u Hrvatsku je stigla nakon zemalja SAD-a, Meksika, Švicarske, Nizozemske, Filipina, Koreje, Italije, Austrije, Engleske, Finske, Njemačke, Španjolske, Tajlanda, Nizozemske, Izraela i brojih drugih.

Oslanjajući se na revitalizirajuću snagu minerala Mrtvog mora, Kedma kozmetika razvila je jedistvenu liniju proizvoda koji brinu o ljepoti i zdravlju kože. Stimulirajući cirkulaciju krvi u koži i poboljšavajući staničnu regeneraciju, Kedma proizvodi prošišćavaju kožu, hidratiziraju je, eliminiraju toksine, poboljšavaju njen tonus i djeluju na prve znakove starenja. Pored toga, dovode do poboljšanja upalnih stanja kože, pa osim kozmetičkih učinaka imaju i ono terapeutsko – pomaže oboljelima od kroničnih kožnih bolesti kao što je psorijaza.

Svi Kedma Cosmetics proizvodi na jednom mjestu

Kedma Cosmetics usko surađuje s vrhunskim svjetskim dermatolozima i vodećim ekspertima u kozmetologiji, što je rezultiralo proizvodnjom najnaprednijih proizvoda koji pomažu koži da zadrži vitalnost i mladolikost, baš kao što i geslo ove kozmetičke kuće glasi – Forever Young!

Kedma proizvodi imaju ISO certifikate, ne sadrže parabene i nisu testirani na životinjama.

Uz Basic liniju za tijelo, kosu i lice, prepunu minerala, vitamina, ljekovitog blata i prirodnih ulja, Kedma je u linije poput Collegen, Gold, Royalty, Platinum i Hyaluronic, dodala i čestice 24-karatnog zlata, Q10, Matriksil, Omega 3, prah bisera, hijaluronsku kiselinu i morski kolagen. Ove su linije osmišljene kao ciljani anti age ovisno o tipovima i potrebama kože, a brojni njihovi pilinzi, maske, serumi i kreme na blag i za kožu neagresivan način djeluju na pigmentacijske mrlje, ne oštećujući njen zaštitni sloj.

Topao i ugodan prostor u centru Zagreba uredio je arhitekt Andrej Došen, a vi svratite do njega po svoju dozu zdravlja i ljepote i ostanite zavijek mladi. Posjetite trgovinu na adresi Masarykova 12 i pratite ih putem Instagram profila @kedma_hrvatska.

Foto: Bojan Zibar

0