Bourjois proslavio 160. obljetnicu radionicom božićnih kuglica
Bourjois proslavio 160. obljetnicu radionicom božićnih kuglica

Bourjois proslavio 160. obljetnicu
radionicom božićnih kuglica

Bourjois, svjetski poznati kozmetički brend s tradicijom dugom 160 godina, proslavio je svoju veliku obljetnicu na jedinstven način – kroz darivanje i širenje radosti u blagdanskom razdoblju. U prekrasnom ambijentu N’oublie Pâtisserie, Bourjois je okupio influencere, novinare, ambasadoricu brenda Tinu Walme te brojne druge koji su podržali ovu akciju.

Tina Walme
Tina Walme, ambasadorica Bourjois Hrvatska

Svojom predanošću širenju sreće, kreirano je posebno iskustvo za sve prisutne. Svaki sudionik imao je priliku izraditi dva prekrasna božićna ukrasa – jedan za sebe i drugi kao dar za Dom za nezbrinutu djecu Nazorova. Uz svaku kuglicu, u koju se ulijevala ljubav i maštovitost, išla su i dva ili više Bourjois proizvoda koji već dugo vremena osvajaju svoja mjesta u kozmetičkim torbicama žena diljem svijeta.

Tina Walme, ambasadorica Bourjois Hrvatska i Regina Matić, brand manager Bourjoisa
Tina Walme, ambasadorica Bourjois Hrvatska i Regina Matić, brand manager Bourjoisa

Blagdanska radionica

Kroz ovo divno iskustvo izrade ukrasa, Bourjois je svojim prisustvom obogatio blagdansko raspoloženje svih prisutnih te istovremeno ulio radost u srca djece koja će primiti ove prekrasne darove. Radionicu je vodio Nikola Grbin, glavni urednik Hello magazina, a Nikola je svojom iznimno kreativnom stranom pomagao svima u stvaranju božićnih kuglica koje će usrećiti mnoge djevojke i žene diljem zajednice.

Nikola Grbin, glavni urednik magazine Hello!

Širenje ljubavi i sreće

Ova posebna proslava nije samo obilježavanje dugogodišnje tradicije brenda, već je i njihov način da prošire ljubav i sreću među zajednicom, što je u duhu brenda i njegove filozofije. Brend nastavlja svoju misiju osnaživanja ljepote i samopouzdanja te se ističe kao brend koji ne samo stvara izvanredne proizvode već i izgrađuje mostove s zajednicom.

bourjois radionica

Bourjois i Orbico Hrvatska se zahvaljuju svima koji su podržali ovu akciju te potiče sve da na svoj ili sličan način šire sreću u našoj zajednici.

Kuglice za donaciju Domu u Nazorovoj
Kuglice za donaciju Domu u Nazorovoj

Svojom 160. obljetnicom, Bourjois nastavlja svoj put prema ljepoti, sreći i ljubavi prema zajednici, ostavljajući trajni pečat svoje predanosti i inovacija na području kozmetike.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori