Nova čokoladna linija proizvoda za usne iz Bourjoisa

Nova čokoladna linija proizvoda
za usne iz Bourjoisa

Potraga za odličnim beauty proizvodima koji donose savršen spoj kvalitete i pristupačnih cijena uvijek nas odvede do francuskog drogerijskog brenda Bourjois Paris. Iz godine u godinu, Bourjois nas neprestano oduševljava novim proizvodima koji se prije svega ističu istovremeno nevjerojatnom nježnim i izdržljivim formulama. Uz Healthy Mix puder i Délice de Poudre bronzer koji se ističu kao nenadmašni drogerijskih klasici, u posljednjih nekoliko godina linija tekućih ruževa s mat efektom Rouge Edition Velvet bila je zasigurno najpopularniji Bourjois proizvod o kojem se i nekoliko godina nakon izlaska prvih nijansi još uvijek neprestano priča i piše. Nakon tekućeg izdanja, Bourjois je izbacio i liniju Rouge Velvet The Lipstick koja je iste nijanse i isti baršunasti efekt donosila u kremastom izdanju.

Posljednja u nizu linija koja će dodatno obogatiti kolekciju Bourjois baršunastih ruževa donosi omiljene proizvoda za usne u najslađem izdanju dosad, onom čokoladnom.

BOURJOIS RUŽEVI ZA USNE U ČOKOLADNOJ NIJANSI

Bourjois linija baršunastih ruževa za usne, onih tekućih i onih kremastih, iz sezone u sezonu postaje sve bogatija s novim raskošnim nijansama koje donose novi beauty trendovi. Posljednjih dodatak Bourjois kolekciji ruževa za usne s baršunastim efektom donosi dvije predivne čokoladne nijanse. Obje nijanse, mliječna čokoladna i nešto dramatičnija nijansa tamne čokolade, stvaraju statement izgled koji će odlično izgledati spojen s minimalnim make up lookom i eteričnim proljetnim modelima u boho stilu.

Osim dva različita izdanja novih čokoladnih ruževa za usne, Rouge Edition Velvet i Rouge Velvet The Lipstick, nova Bourjois linija odnosi i dvije olovke za usne koje će biti savršeni početak čokoladnog make up looka.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori