Efikasni i dugotrajni dezodoransi koji će vas spasiti u ljetnim vrućinama

Efikasni i dugotrajni dezodoransi koji će
vas spasiti u ljetnim vrućinama

Stigli su nam ljetni mjeseci i vrijeme je to u kojem s posebnom pozornošću biramo dezodorans koji će nam biti saveznik u svim ljetnim pustolovinama. Uslijed visokih temperatura, skloni smo pojačanom znojenju i zato dobar dezodorans postaje poput suhog zlata, spreman obraniti nas od znojenja i posljedičnog razvijanja neugodnih mirisa. Svi koji imaju problema sa znojenjem i neugodnim mirisima, znaju koliki je to kompleks, koliki stres izaziva i koliko ta činjenica naposljetku može narušiti zabavan i bezbrižan ljetni odmor.

Sastojak koji se pokazao itekako učinkovitim u borbi sa znojenjem i razvojem neugodnih mirisa je talk, mineral koji je na ovaj ili onaj način već dugo dio naše svakodnevne beauty rutine. Sadrže ga i dezodoransi, u kojima talk ima funkciju upijanja znoja i sprečavanja razvoja neugodnih mirisa. Zato je kao stvoren za ljetne vrućine i poznato je da je beauty saveznik broj 1 u vrlo vrućim klimama.

Potražite najfiniji mikrotalk u dezodoransu

No, nije svaki talk jednak, a želite li posegnuti za onim najkvalitetnijim u dezodoransu, pronaći ćete ga u dezodoransima Borotalco Original, koji se mogu pronaći na policama omiljenih nam drogerija i već su godinama poznati kao visoko učinkoviti preparati u borbi protiv znojenja. U svom sastavu imaju jedinstveni mikrotalk i upravo u njemu krije se tajna uspjeha ovih dezodoransa. Mikrotalk Borotalco izum je Henryja Robertsa još iz daleke 1878. godine, kada se počeo prodavati kao najbolji puder za njegu kože. Rezultat je obrade talka, jednog od najčišćih prirodnih minerala na svijetu, a naposljetku se dobiva taj izuzetno fini prah koji je od 1999. godine dio Borotalco Original dezodoransa.

Dezodoransi koji će stati na kraj znojenju

Zahvaljujući mikrotalku, Borotalco Original dezodoransi poznati su po svojoj moći upijanja znoja, reguliranja daljnjeg znojenja i osvježavanja kože, koju ostavljaju suhom i baršunasto mekom. Efikasni su i dugotrajni te spadaju u grupu antiperspiranta. Pružaju 48-satnu zaštitu, imaju antibakterijsko djelovanje, ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani. A tu je i njihov jedinstven i neponovljiv Borotalco miris, patentiran daleke 1904. godine, koji je univerzalan i za žene i za muškarce.

Borotalco Original Spray i Borotalco Original Roll-On

Kvaliteta, duga tradicija i visoka učinkovitost, svrstale su Borotalco Original dezodoranse u favorite na drogerijskim policama, koje koriste cijele obitelji. I vi ih možete pronaći ondje i pritom birati između dvije varijante proizvoda; Original Spraya koji dolazi u pakiranju od 150ml i omogućuje ravnomjerno raspršivanje dezodoransa, te Original Roll-ona, u pakiranju od 50ml koji omogućuje jednostavno korištenje i štiti kožu.

Želite li bezbrižno uživati u ljetu, bez znojenja i neugodnih mirisa, Borotalco Original dezodoransi pravi su izbor. Pronađite ih u dm drogerijama, a više o proizvodima doznajte na web stranici i Facebook stranici brenda.

 

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori