Serum za lice koji ima najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na svijetu!

Serum za lice koji ima najveću koncentraciju
hijaluronske kiseline na svijetu!

Baš kao retinol i krema sa zaštitnim faktorom, hijaluronska kiselina je jedan od rijetkih sastojaka kojeg dermatolozi preporučuju skoro svima. Molekula koja se na popisu sastojaka često navodi kao natrijev hijaluronat, hijaluronan ili hidrolizirana hijaluronska kiselina, s razlogom je popularna među stručnjacima za njegu kože. Primjenjuje li se na koži, ovaj humektant koji se i prirodno nalazi u tijelu, djeluje poput malene spužve koja uvlači vodu kako bi ugasila njezinu žeđ. Osim toga, poput dobre anti-age kreme ili seruma za lice, glavna prednost je što se može koristiti svakodnevno kako bi se vrijeme premotalo unatrag.

Kako starimo, naša koža gubi vlagu i postaje manje čvrsta i gipka. Hijaluronska kiselina je sastojak koji ne sadrži ulje, a koji hidratizira kožu i zaglađuje fine linije, a ono što je najbolje je to što ne uzrokuje nuspojave i s lakoćom se kombinira s drugim sastojcima. Upravo zbog toga ovaj sastojak možete pronaći u brojnim skincare proizvodima. Jedan od najdjelotvornijih seruma s hijaluronskom kiselinom, s kojim ste se možda već i susrele, kreirao je brend Novexepert. Radi se o jedinom proizvodu koji sadrži ekvivalent od 40 injekcija hijaluronske kiseline u samo jednoj bočici, a detalje o njemu možete otkriti u nastavku.

Booster serum s hijaluronskom kiselinom sada je duplo jači!

Booster serum s hijaluronskom kiselinom kreiran je u Francuskoj na prijedlog jednog dermatologa. Nakon svake injekcije hijaluronske kiseline, on je sačuvao malu količinu proizvoda kako bi ga nanio izravno na kožu pacijenata. Potom je primijetio da ovakav način nanošenja poboljšava učinkovitost djelovanja injekcije. Stoga je laboratorij Novexpert pretvorio ovu odvažnu praksu u istraživački projekt. Tri godine kasnije, pojačani serum s hijaluronskom kiselinom postao je jedan od must-have proizvoda na bazi hijaluronske kiseline i u njezi kože protiv starenja. Uz to, nije bila potrebna ni marketinška kampanja kako bi Booster serum ostvario pravi uspjeh.

Najnovija formula Booster seruma s hijaluronskom kiselinom sada sadrži dva puta veću koncentraciju hijaluronske kiseline. Time se nametnuo kao serum koja čuva kožu od znakova starenja, a u kombinaciji s Novexpert Micelarnom vodom s hijaluronom se sa sigurnošću možete pozdraviti s dehidriranom kožom i zaljubiti se u svoju novu puniju, hidratiziranu kožu, bez finih linija i bora.

Radikalna formula Booster seruma je 100% prirodnog podrijetla te sadrži 3,2% čiste hijaluronske kiseline koja je podijeljena na četiri različite veličine molekula, kako bi doprijela u sve slojeve kože, uključujući i dermis. Važno je naglasiti i to da, osim što sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka, ovaj serum je i veganski proizvod, a mogu ga koristiti i trudnice i dojilje.

Zašto je Booster serum pravi “must-have” proizvod?

Uslijed korištenja ovog seruma, mnoge beauty entuzijastice su primijetile do 17,9% manje bora u samo 30 minuta te 49% više hidratacije. Primijetile su i zaglađeniju i čvršću kožu u više od 80% slučajeva, a trenutni osjećaj ugode osjetilo je njih čak 93%. Sve što je potrebno je nanijeti ga na čisto lice i vrat, ujutro i navečer, prije nanošenja kreme. Za mješovitu kožu bit će dovoljno 1 do 2 kapi, za normalnu kožu 2 do 3 kapi, a za suhu 3 i više kapi seruma.

20% popusta na cijelu Novexpert liniju proizvoda možete ostvariti kupovinom putem web shopa brenda.
Uz to, Novexpert vam je pripremio pravu poslasticu – božićni poklon paket u kojem za cijenu Booster seruma s hijaluronom dobivate i Micelarnu vodicu s HA, mini pakiranje, gratis.

Božićni poklon paket možete pronaći samo u određenim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i u Novexpert web shopu.

Foto: Novexpert, Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori