Olovka za obrve koja pruža rezultate poput microblading tretmana – ali bez boli!

Olovka za obrve koja pruža rezultate poput microblading tretmana – ali bez boli!

Nakon tankih obrva koje su dominirale u 90-ima, guste obrve su preuzele tron i teško da će ga tako skoro napustiti. Sad smo već dosegnuli naprednu verziju #BigBrow trenda. No, ovaj beauty trend definitivno ima svoje prednosti. Naime, mnogi sad prihvaćaju svoje prirodne obrve, bez obzira na to koliko one bile guste ili ne. Bilo da vam obrve neumorno rastu ili su tanke, podrazumijeva se da su obrve svih oblika i veličina lijepe. No, ako ipak poželite guste obrve, najnovija #BombBrows Microshade olovka za obrve brenda Huda Beauty mogla bi vam itekako pomoći.

Postignite #BombBrows look uz ovaj inovativni proizvod

Huda Beauty je upravo izbacio novi make up proizvod – #BombBrows Microshade olovku za obrve. To je njihov prvi proizvod za obrve ikad, a uskoro bi mogao postati jedan od onih bez kojih će kozmetičke torbice diljem svijeta biti nezamislive. No, ništa manje ne bismo očekivali ​​od nezaustavljive Hude Kattan, osnivačice i izvršne direktorice brenda Huda Beauty. Njezin Instagram profil je najpraćeniji beauty brend na Instagramu sa skoro 48 milijuna followera. Uz to, časopis Time ju je proglasio jednom od 25 najutjecajnijih osoba na internetu. Sa svakim predstavljanjem novog Huda Beauty proizvoda, ona se susreće s digitalnim aplauzom pa tako ni #BombBrows Microshade olokva za oči nije iznimka.

Što je toliko posebno kod nove olovke brenda Huda Beauty?

Huda je vrlo strastveno posvećena kvalitetnim sastojcima u make up i skincare proizvodima svog brenda. Tako će i ova #BombBrows Microshade olovka za obrve sadržavati kokosovo ulje, vitamin E te ricinusovo ulje koje je poznato po svojoj sposobnosti da poboljša stanje dlačica na trepavicama i obrvama. Tako brend osigurava da se proizvod brine za vašu kožu i dlačice na obrvama dok ga nosite. Kad se radi o rezultatima, vrh olovke, koji je tanak poput pribadače, služi za kreiranje mekanih poteza koji vjerno nalikuju dlačicama. Cilj je oponašati učinak microblading tretmana. Jednom kad ste zadovoljni svojim izgledom, možete biti sigurni da će trajati cijeli dan. Formula traje do 24 sata, vodootporna je te je otporna na razmazivanje.

Pronaći pravu olovku za obrve jednako je važno kao i pronaći pravu maskaru, zbog čega sam godinama usavršavala inovativnu olovku koja će biti pravi game changer. Poput microblading tretmana, ali bez boli, #BombBrows Microshade olovka za obrve pružit će vam punije, prirodno definirane obrve za nekoliko sekundi. Bez obzira na to imate li drhtavu ruku, obrve koje su tanke kao da su iz devedesetih ili neposlušne obrve koje treba pripitomiti, #BombBrows Microshade olovku za obrve vrijedi pričekati, obećajem“, istaknula je Huda Kattan.

Kako primijeniti Huda Beauty olovku za obrve prema samoj Hudi Kattan

Čak i uz minimalnu gustoću obrva, ne trebate koristiti puno pigmentiranog proizvoda da biste dobili besprijekorne obrve. Umjesto da pokrivate područje cijele obrve, koncentrirajte se samo na rijetka područja. Zbog ultra tankog vrha od 0,9 mm i visoke razine pigmentacije, potreban je samo lagani pritisak da bi se stvorio look punih obrva. Olovku nanosite tako da ju držite ravno na kožu, umjesto da ju pritišćete pod kutom. Tako ćete kreirati ljepši i realističniji finiš.

https://youtu.be/njUW0ZS2Td4

Kako biste prvi doznali je li Huda Beauty #BombBrows Microshade olovka za obrve stigla u prodaju, možete staviti svoje ime na listu čekanja ovdje.

Foto: Instagram, YouTube

Učitati još
Zatvori