Novi korektor s kojim je dovoljan tek sloj za prekrivanje nepravilnosti

Boi-ing Cakeless
@benefitcosmetics

Bliži nam se jesen pa dolazi i do promjene u našoj beauty rutini, a jedan od nezaobilaznih proizvoda svakako je korektor koji je zaslužan za prekrivanje tamnih podočnjaka, kao i sitnih nepravilnosti na licu. Američki brend Benefit Cosmetics poznat je po svojim odličnim puderima koji su lagani na koži, a istovremeno imaju dobru pokrivnost te dolaze u širokoj paleti nijansi. Benefit je make up kolekciji sad dodao još jedan korektor – Boi-ing Cakeless Concealer koji dolazi u 12 nijansi, a iako ima laganu i prozračnu formulu, iz Benefita tvrde da na koži ostaje i do 24 sata.

Boi-ing Cakeless

Korektor dolazi u tekućem obliku, a ima odličnu pokrivnost te prekriva sve, od tamnih krugova oko očiju pa do diskoloracije. Ponekad se s puderima koji imaju dobru pokrivnost zna dogoditi da stvaraju neželjeni cakey efekt, međutim zahvaljujući laganoj i prozračnoj formuli, s Boi-ing Cakeless korektorom to nije slučaj. Formula je vodootporna, a nakon nanošenja, tek ostaje gladak i ujednačen.

Boi-ing Cakeless

Iz Benefita imaju još jedan savjet za izbjegavanje cakey efekta, odnosno nakupljanja šminke – preporučuju nanošenje samo jednog sloja korektora jer će on “odraditi” sav posao pa dodatni slojevi nisu potrebni. Nakon nanošenja jednog sloja, potrebno je tek “blendati” kako bi sloj izgledao ujednačeno. Osim u standardnom pakiranju, ovaj proizvod dolazi i u travel-friendly veličini, no paleta boja u toj je ambalaži manja te su dostupne četiri nijanse.

Foto: Instagram @benefitcosmetics, Benefit Cosmetics

0