Bronzeri za svaki ton kože

Bronzeri za svaki ton kože

Bronzeri, ti mali čarobnjaci koji daju preplanuli dojam i ističu ono najbolje na licu, proizvodi su kojih se najčešće uhvatimo tek kada nam na vrata pokucaju topliji dani. I beauty brendovi intenzivnije ih počinju predstavljati upravo u proljetnoj sezoni, očekujući kulminaciju njihova korištenja u ljetnim mjesecima. No, make up artisti na bronzere se oslanjaju cijele godine, jer su dovoljni svestrani da se s jednim proizvodom može napraviti više stvari na licu modela.

Baš toliko svestrana je i nova kolekcija Bobbi Brown bronzera, koje možete nabaviti sada i koristiti ih doslovno cijele godine za osunčan, definiran i naglašen izgled lica. Kolekcija sadrži 7 nijansi Bronzing Powdera, 5 nijansi Illuminating Bronzera i Highlight & Glow Shimmer Brick paletu.

WarmDefineIlluminate_1080x1080_7

WarmDefineIlluminate_1080x1080_3

SS18_WarmDefineIlluminate_Texture_3

 

Tri moćna bronzing proizvoda

Pod mantrom Warm, Define, Illuminate, Bronzing Powder dostupan u 7 nijansi u trenutku čini ten toplijim i jednostavno definira i naglašava jagodice. Illuminating Bronzer ima dodatni zadatak i nanosi se na najviše točke lice kako bi iluminirao kožu. Dok Brick paleta zahvaljujući superfinim pigmentima reflektira svjetlost i daje licu još više sjaja, pritom zadržavajući onaj prirodan izgled. Ono najbolje od svega, dostupne nijanse idealne su baš za svaki tip kože! Nove Bobbi Brown bronzere već možete pronaći u prodaji u domaćim parfumerijama.

Bobbi Brown

Foto: Bobbi Brown

Učitati još
Zatvori