Bliss Institut slavi deseti rođendan

Bliss Institut slavi deseti rođendan

JUBILARNI ROĐENDAN OMILJENOG INSTITUTA ZA LJEPOTU

Kampanjom „10 godina Blisskosti“ poznati Bliss institut najavio je slavljenički mjesec u omiljenoj oazi za opuštanje i njegu lica i tijela te otkrio zašto brojne poznate Hrvatice upravo tamo dovode svoje najbliže bilo da se radi o obitelji ili prijateljima. Voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić, glumcica Iva Mihalić, kolumnistica Andrea Andrassy, te brojne druge klijentice i klijenti svakodnevno već 10 godina uživaju u ugodnom interijeru i opuštenoj atmosferi Blissa, uz bogatu ponudu najrazličitijih tretmana i najvišu razinu personalizirane usluge, zbog čega mu se kontinuirano vraćaju. Slavljeničku kampanju Bliss instituta izradio je renomirani modni fotograf Franjo Matković koji je i sam stao pred objektiv, a za šminku i frizuru ambasadora pobrinule su se Petra Sever i Kuća četki.

Ekskluzivni tretmani, proizvodi i know how dostupni samo u Blissu

Osim vrhunske njege za lice i tijelo te mjesta za opuštanje i odmor, ambasadori i klijenti u  Bliss institutu pronalaze tretmane i proizvode najpoznatijih, ekskluzivnih kozmetičkih brendova, koji su do prije dvije godine bili dostupni u najvećim svjetskim gradovima poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka. Zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss instituta, Jasminki Herceg, visoko selektivne Carita i Decléor proizvode i tretmane usavršene sveobuhvatnom edukacijom moguće je pronaći i u Bliss institutu, pa tako vrhunski i svjetski popularni tretmani i proizvodi za brzo i efikasno pomlađivanje, oblikovanje tijela i ultimativnu njegu lica i tijela Zagrepčanima nikada nisu bili dostupniji nego danas.

Veliko mi zadovoljstvo predstavlja šarolik profil naših klijenata , a posebno me veseli što je potpis Bliss Instituta upravo bliskost. U Blissu već 10 godina uz kožu, njegujemo dugogodišnja prijateljstva i stvaramo nova, a moja misija od početka je osigurati u potpunosti personaliziranu uslugu koja uvijek za svakog klijenta mora biti na jednakoj, najvišoj razini. Znam da sam u tome uspjela kada vidim da svaki od naših klijenata pronalazi u Blissu ono što mu je potrebno i kontinuirano nam se vraća, a najveći kompliment nam je upravo njihova preporuka“, ističe Jasminka Herceg, prva Carita i Decléor brand ambasadorica u Hrvatskoj.

Mjesto za opuštanje u samom centru Zagreba

Kako bi predahnuli i doveli u ravnotežu svoj duh i tijelo između brojnih svakodnevnih obaveza brojni Hrvati i Hrvatice svoje slobodno vrijeme provode u Bliss spa zoni koja nudi masaže, saunu ili kombinaciju navedenih usluga, osiguravajući dugotrajne pozitivne učinke na zdravlje i opuštanje tijela i duha. U cilju osiguravanja najpovoljnijeg i neograničenog uživanja tijela i uma, Bliss institut svojim klijentima nudi jednomjesečne (350,00kn) SPA karte, kao i posebno kreirane pakete za obilježavanje posebnih prilika, poput rođendana ili djevojačkih večeri.

U Blissu je sve u potpunosti prilagođeno mojim potrebama i užurbanom rasporedu. Bogata ponuda najrazličitijih usluga i tretmana, vrhunska usluga i opuštena prijateljska atmosfera omogućavaju mi da se ovdje u potpunosti opustim i brigu o svome tijelu prepustim zlatnim rukama Jasminke Herceg. U Blissu se svatko osjeća opušteno, posebno i njegovano, pa se rado ovdje i družim sa najmilijima. “, zaključuje Antonija Blaće, ambasadorica Bliss instituta.

Učitati još
Zatvori