Hit proizvod koji, poput gumice, bezbolno uklanja dlačice – bez iritacija i kvržica

Hit proizvod koji, poput gumice, bezbolno uklanja dlačice – bez iritacija i kvržica

Ako ste među onima koji redovito uklanjaju dlačice s lica ili tijela, vjerojatno već znate koje sve metode uklanjanja dlačica postoje. Od depilacije voskom preko brijanja do čupanja dlačica pincetom i laserskog odstranjivanja dlačica, opcija je zaista mnogo. Srećom, sada postoji mnogo pristupačnih i učinkovitih proizvoda za uklanjanje dlačica kod kuće. Velik broj njih djeluje jednako dobro kao i njihove skuplje verzije koje su dostupne u salonima. No, ako niste obožavateljica IPL uređaja ili su vam oni preskupi, baš kao i laserski tretmani, a brijanje britvicom je pregrubo za vašu kožu, imate sreće. Brend Bleame je kreirao jedan u potpunosti inovativan proizvod koji bi vas mogao oduševiti.

Bleame Crystal Hair Eraser je dosad prikupio samo ocjene od 5 zvjezdica

Bleame Crystal Hair Eraser koristi Nano Crystalline tehnologiju koja omogućuje to da se s površine kože odstrane dlačice. Važno je samo zapamtiti da treba biti nježan prilikom obavljanja ovog tretmana kod kuće. Ovaj proizvod također pomaže u pilingu najvišeg sloja epiderme. To će svakome omogućiti kožu koja je glatka poput bebine nakon upotrebe. Kako on zapravo odstranjuje dlačice i kako bi trebao izgledati vaš tretman kod kuće, pogledajte u videu i pročitajte u nastavku.

Postupak odstranjivanja dlačica s Bleame Crystal Hair Eraserom počinje njegovim čišćenjem. Nakon toga, potrebno ga je trljati suhom ili vlažnom kožom, na onim mjestima gdje je želite riješiti dlačica, kružnim pokretima i uz vrlo nježan pritisak. Potom samo isperete dlačice i odumrle stanice kože te ponovno operete Crystal Hair Eraser. Možete ga koristiti i do tri godine, pogotovo ako o njemu adekvatno brinete i čistite ga prije i nakon svake upotrebe.

On je nježan prema koži, odstranjivanje dlačica čini u potpunosti bezbolnim i neće uzrokovati iritacije, kvržice i urastanje dlačica. Proizvod kakav smo samo mogle poželjeti, pogotovo za proljeće i nadolazeće ljeto. Uz to što brine o koži, brend vjeruje da bi svaka žena trebala imati pristup higijenskoj njezi. Stoga su ponosni na partnerstvo s organizacijama koje s radošću rade na tome da njihovi proizvodi budu dostupniji onima kojima su potrebni. K tome, ne samo da je od siječnja prikupio samo pozitivne recenzije, nego se i više puta rasprodao, ali za dobre stvari ponekad vrijedi i biti strpljiv, zar ne?

Bleame Crystal Hair Eraser možete kupiti ovdje, a više informacije možete doznati putem Instagrama brenda.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori